Excellent restaurant with a splendid outdoor area, competent, kind and friendly staff, compliments to the Chef for the excellent tortelloni with nettles and crispy bacon, delicious bruschetta with porcini mushrooms and fried mushrooms to conclude excellent desserts. Highly recommended. Thanks Barbara.
Katia Bernardinello
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07 Giugno 2025
10,0
We stopped for lunch, the service was excellent as were the dishes, the price was very fair.
Luca Franchi
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05 Giugno 2025
10,0
We stopped by chance because while we were reaching Fellicarolo we saw the sign Locanda Romana. Pleasant discovery. Welcoming and familiar environment with seats also under the porch. Courteous and punctual service. We had tigelle and gnocco. Excellent.
The cold cuts and cheeses of good quality, the latter accompanied by sweet and sour sauces of various flavors. Spectacular fried porcini mushrooms. In total for gnocco and tigelle with cold cuts and cheeses for 3 people, 1 portion of fried porcini mushrooms, a medium beer, 1 water, 1 coke zero, 1 coffee, 1 crema catalana and an ice cream we spent 85 euros. For the quality of the food, the quality/price ratio is right. Highly recommended. We will be back.
Margherita De Santis
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31 Maggio 2025
10,0
I evaluate the restaurant where I passed during a long walk to have lunch. Excellent dishes with blackthorns and really super prices
Nicola Bortoletto
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11 Maggio 2025
10,0
Always a nice experience in the center of Trentino. Friendly staff and excellent food.
Roberto Bazzani
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07 Maggio 2025
10,0
Excellent food and kindness, in a welcoming and quiet inn, with a beautiful hilly view in front of the main entrance. What can I say... fantastic.
Marco Grilli
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05 Maggio 2025
10,0
We have been coming to this place since I was a kid. It is absolutely amazing. Delicious, genuine, and excellent food. We had tagliolini al tartufo (tagliolini with truffle), tortelloni burro e salvia (tortelloni are similar to ravioli, these were with a light sauce with butter and sage), and gnocchi al gorgonzola e noci (gnocchi with gorgonzola cheese and walnuts). The staff is super friendly. The food is awesome. If you pop by this town or place, I highly recommend this restaurant.
Sara Pisani
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30 Aprile 2025
10,0
Il personale davvero gentile,era pieno e non avevamo prenotato,ci hanno gentilmente fatto aspettare ed abbiamo mangiato benissimo..i tagliolini al tartufo nero speciali e il controfiletto buonissimo e morbidissimo anche il vino (sangiovese e lambrusco) molto buono,prezzi giustissimi.
L'unica cosa negativa.... è che vivo lontano perché altrimenti sarebbe una delle mie tappe fisse per mangiare davvero bene😊
Maria Sole F
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26 Aprile 2025
10,0
Traditional cuisine, I would say excellent.
Teresa Gur
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24 Aprile 2025
8,0
Rispetto alle precedenti volte, abbiamo notato che la qualità del cibo è peggiorata e le porzioni sono diventate scarse. Ad esempio, rispetto a qualche mese prima, la quantità di una porzione di gnocco e tigelle è notevolmente diminuita. Una persona ha preso la tartare di carne ed era fredda di frigo. Il semifreddo in realtà era ghiacciato. Prezzi alti. Il cameriere giovane, ipotizziamo che sia un tirocinante, è molto gentile. Se non volete perdere dei buoni clienti, vi consigliamo di tornare sui vostri vecchi passi
Elle Emme
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23 Marzo 2025
6,0