Always top-notch! Traditional Mantuan cuisine, a wide selection of wines, and an exquisite staff.
Ombretta Lugli
.
12 Ottobre 2025
10,0
Excellent local cuisine without the intention of overdoing it. Friendly, fast, and reasonably priced.
Andrea Iattici
.
06 Ottobre 2025
10,0
Excellent restaurant
Local specialties
Very polite staff
Don't miss the sweet specialty: puff pastry with Catalan cream
Erich Haselberger
.
15 Settembre 2025
10,0
I only came here for the dessert, but the food was amazing! Simply amazing!
Felix Schroeter
.
15 Settembre 2025
10,0
Very kind, good dishes and generous portions, I would go back immediately!!
Andrea Zanetti
.
29 Agosto 2025
10,0
Restaurant with a beautiful covered veranda. Very friendly staff, they welcomed us and made us feel at home. Fast service and exceptional food. The homemade pasta is superb, and the polenta was really good. We really enjoyed our stay.
Cecilia Fantini
.
28 Agosto 2025
10,0
Discovered by chance during the Antichissima Fiera delle Grazie, where we tried the truly amazing cotechino sandwich, we decided to give it a try for lunch. It exceeded our expectations in every way.
The duck fettuccine was truly exceptional, but the risotto alla pilota and the maccheroncini allo stracotto were also worthy of praise. The desserts also deserve praise; I tried the bitter chocolate pudding, and it was truly sublime.
The outdoor terrace is truly charming and airy thanks to fans. The staff is truly welcoming and courteous.
If you find yourself in Grazie, be sure to stop by this inn; you'll certainly be amazed.
Michela Pasquotto
.
22 Agosto 2025
10,0
In a convivial atmosphere we ate very well, we will definitely be back
Maria Teresa
.
19 Agosto 2025
10,0
Ottimo ristorante per gustare i piatti della tradizione, a cominciare dai classici agnoli al brodo di cappone, cotechino, ecc. Esci con l'impressione positiva che ci tengano a farti mangiare bene. Servizio attento. Prezzo corretto.
Consigliatissimo!
Tony P
.
26 Aprile 2025
10,0
Locale presente di diverse guide (Slow food et al.). Ma al di là della fama: Ottima cena, polenta e aringhe e poi luccio, seguito da un dolce . il tutto accompagnato da un buon Lambrusco mantovano. Se vogliamo essere puntigliosi ( e me ne scuso): Il budino al cioccolato con zabaione freddo era fin troppo intenso e spegneva un poco lo zabaione stesso. Ma sono dettagli di gusti personali e a molti, mi sembra di capire, va bene così.
Servizio attento e prezzi ragionevoli. Penso di tornare, per provare altre cose interessanti nel menu. Che dire? Consigliato.
fabriziogm
.
24 Aprile 2025
10,0