Very good pizza, service. And a family atmosphere. Greetings from Poland
Artur Zalewski
.
18 Luglio 2024
10,0
As a traveler I often eat out, having said that I must say that a pizza like this is very difficult to eat. EXCELLENT
fabio corronca
.
17 Giugno 2024
10,0
Not an entirely positive experience, unfortunately.
I booked for Saturday 25 May at 7pm, as at 8.30pm I had to attend a musical event in which I was the guest of the evening. Obviously I had highlighted this detail when making the telephone reservation.
We arrive at 6.45pm and find ourselves having to face the first problem. There is a staircase to climb to reach the dining room, located on a higher level than the rest of the room.
There were 4 of us, my mother 89 years old and my mother-in-law 84 years old.
It would have been a duty for the person who made the reservation to inform me about this detail since, from my presentation, it emerged that we were not regular customers.
When we arrived we were the first customers and, despite this, we had to wait about 50 minutes for what we ordered to be served. When I asked for explanations, I was told that everything is prepared on the spot!
We ordered: spaghetti all'amatriciana, paccheri with prawns and asparagus, a "primo amore" pizza and fried calamari.
I believe, however, that the cooking times cannot justify the waiting time...unless the squid and prawns were to be fished and the asparagus harvested in the fields!
However, to keep us happy, a few minutes before the dishes arrived, they served us some pancakes.
The quality of the food was sufficient and the preparation of the paccheri dish was - unnecessarily - very artistic but the prawns probably needed a few more minutes of cooking...
At the time of payment, the spaghetti all'amatriciana was priced at 12 euros against the 10 euros on the menu, 18 euros for the paccheri, 9.50 euros for the pizza and 15 euros for the fried calamari...
... 14 euros half a liter of loose prosecco (probably whoever made the bill also intended to make me pay the 2 euros more that I contested on the spaghetti all'amatriciana), 6 euros two bottles of water of 0.70 and 8 euros covered.
My evaluation is certainly tainted by these non-negligible critical issues, I would say that three stars are more than acceptable for a rotisserie - pizzeria (you can read it on the receipt) with prices of a renowned restaurant!!!
It's a shame because a friend from San Giorgio di Nogaro had referred me
Fabrizio Leombruno
.
30 Maggio 2024
6,0
Esperienza non del tutto positiva, purtroppo.
Ho prenotato per sabato 25 maggio alle ore 19 , in quanto alle 20:30 dovevo partecipare ad un evento musicale che mi vedeva quale ospite della serata. Ovviamente questo particolare lo avevo evidenziato al momento della prenotazione telefonica.
Arriviamo alle 18:45 e ci troviamo a dover affrontare il primo problema. C'è da salire una scalinata per raggiungere la sala da pranzo, ubicata ad un livello superiore rispetto al resto del locale.
Eravamo in 4 di questi mia mamma 89 anni e mia suocera 84 anni.
Sarebbe stato doveroso, da parte di chi ha preso la prenotazione, informarmi su questo particolare poiché, dalla mia presentazione, emergeva il fatto che non eravamo clienti abituali.
Quando siamo arrivati eravamo i primi clienti e, nonostante ciò, abbiamo dovuto attendere circa 50 minuti perché ci venisse servito quanto ordinato. Ad una mia richiesta di spiegazioni mi è stato risposto che viene preparato tutto al momento!
Abbiamo ordinato: spaghetti alla matriciana, paccheri con gamberi e asparagi, una pizza "primo amore" e una frittura di calamari.
Credo, però, che i tempi di cottura non possano giustificare il tempo di attesa...a meno che i calamari e i gamberi non dovessero essere pescati e gli asparagi raccolti nei campi!
Comunque per tenerci buoni, pochi minuti prima che arrivassero le portate, ci hanno servito alcune frittelle.
La qualità del cibo sufficiente e la preparazione del piatto di paccheri - inutilmente - molto artistica ma ai gamberi, probabilmente, serviva qualche minuto di cottura in più...
Al momento del pagamento gli spaghetti all'amatriciana mi sono stati prezzati 12 euro contro i 10 euro del menù, 18 euro i paccheri, 9,50 euro la pizza e 15 euro i calamari fritti...
... 14 euro mezzo litro di prosecco sfuso (probabilmente chi ha fatto il conto ha inteso farmi pagare anche i 2 euro in più che ho contestato sugli spaghetti all'amatriciana), 6 euro due bottiglie di acqua da 0,70 e 8 euro di coperto.
Viziata, la mia valutazione, sicuramente da queste non trascurabili criticità, direi che tre stelle son più che accettabili per una rosticceria - pizzeria (si legge sullo scontrino) con prezzi da ristorante blasonato!!!
Peccato perché mi aveva indirizzato un amico di San Giorgio di Nogaro
Fab Leo
.
29 Maggio 2024
6,0
Excellent food. The menu doesn't give an idea, the dishes of the day are spectacular. Raw fried breadsticks, pizza (also fried), grilled and fried fish and excellent prosecco.
Ofelia Libralato
.
27 Maggio 2024
10,0
Non è la prima recensione ma il livello è sempre costante. Bravi, cordiali e prodotti eccellenti. Sì percepisce la passione ed il desiderio di offrire la qualità. Ne vale sempre la pena!
A S
.
09 Maggio 2024
10,0
Excellent value for money, kind and friendly staff, excellent cuisine
Roberto ..
.
04 Aprile 2024
10,0
Very clean and tidy place, EXCELLENT service and spectacular pizza, I recommend it, I will go back as soon as possible to also taste arancini supplì and Farinata, after I saw what was on the window, I give 5 stars only because you can't give more! !!!
Alessandro Petraroli
.
12 Marzo 2024
10,0
Excellent simple, tasty and light dishes
Clodd #
.
06 Marzo 2024
10,0
Really very good pizza, we took a buffalo and one with sausage; the dough was perfect, not salty enough to make you drink 1L of water, the crust was high and crunchy.
The environment was very clean, the staff were friendly and available for anything.
The dessert was also particularly pleasant, we had chosen a pistachio soufflé (mouth-watering).
Highly recommended place, we also noticed a lot of people picking up take-away pizzas and sandwiches, we deduce that the quality is high and the customers have become fond of the place and the good food.
Yasmina Hamami
.
26 Febbraio 2024
10,0