Pugliesi really make excellent pizza.
Margherita Colaci
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23 Maggio 2025
10,0
We had dinner on Friday evening at la Gravina, an excellent neighborhood DJ pizzeria with Apulian specialities. We ordered a sausage and roast potato pizza and a puccia with mushroom aubergines, provola and horse rags. Excellent quality, the ingredients in the puccia were plentiful. There is an extensive menu of starters, which looking at the other tables looked really tempting. It's a very popular place so it can be a bit noisy.
Carmine
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11 Maggio 2025
10,0
The pizza is spectacular, with real fresh Apulian fiordilatte and the dough simply perfect (you don't get thirsty after eating it).
The appetizer platter is absolutely worth it with morsels of Apulian delicacies. In their old location they had 2 communion/confirmation lunches, everyone was delighted. Definitely honest prices. Nice and kind hosts. I hope to come for lunch here again next time I return to Milan!
Upd: back, always good pizza! It's a shame there's no longer a mixed platter with tasters of all kinds... Now you have to assemble multiple courses of appetizers but if the company is being health-conscious, you won't be able to do it alone... See you next time ;-)
Marco Ferraresi
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24 Aprile 2025
10,0
Cozy place, fast service and excellent Apulian cuisine. Highly recommended.
oreste massimo Costantino
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12 Aprile 2025
10,0
Domenica a pranzo da “La Gravina”, ci siamo tornati verso fine marzo. Avevo prenotato per le 13, mi aspettavo il pienone invece... pochi tavoli occupati, strano per una domenica ma meglio così, più tranquilli.
Noi andiamo sul sicuro, ormai ordiniamo sempre le stesse cose da anni — è il nostro comfort food, diciamo. Come antipasto abbiamo preso i “Latticini Pugliesi”: burrata, stracciatella, nodini, scamorza affumicata e bufala. Tutto freschissimo, come sempre. In più una porzione large di chips fatte da loro, croccanti al punto giusto, con sale e rosmarino. Una bomba.
Poi siamo passati alle pucce: la mia preferita, la “Porta Napoli” con provola e polpette al sugo (una roba che crea dipendenza 😅), e l’altra, la “Salinella”, con gli uccelletti — involtini di mozzarella e pancetta — e patatine fritte. Super saporite, porzioni abbondanti, ci hanno fatto felici.
Da bere solo acqua (due bottiglie), e alla fine due caffè per chiudere bene. Abbiamo speso intorno ai 55 euro in due, che per quello che abbiamo mangiato ci sta tutto. Non vediamo l’ora di tornare!
AS84AS82
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05 Aprile 2025
10,0
The food is excellent, the staff is super friendly, absolutely recommended!!! Top on everything
Antonio Cantiani
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11 Marzo 2025
10,0
Si es calificada como la mejor pizzería de Milán merecerá el título
Totalmente elección de la gente local.
Pizza y entradas con los ingredientes más frescos
Prosciutto, buraya, mozzarella provola con la que te comes los dedos. Servicio perfecto y ambiente ovacionado por Manolo
Debo irme.
Bora T
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08 Marzo 2025
10,0
The La Gravina pizzeria offers an exceptional culinary experience, with typical dishes of the Apulian tradition, with a welcoming atmosphere and impeccable service.
I highly recommend this place!
Alessandra Di Cillo
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22 Febbraio 2025
10,0
Excellent Neapolitan DOC pizza, very popular in the evening. The desserts are good.
Tiziano Mazzini
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18 Febbraio 2025
10,0
Good pizza, price in line with Milan
Stefano Tufano
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21 Gennaio 2025
10,0