It had been a long time since I went there, I remembered good quality and so it was this time too.
The 3 of us had dry panigacci with mixed cold cuts, stracchino and gorgonzola, 1 tagliolini, 1 chicken cut, 1 bottle of wine, 2 waters, 3 desserts, 2 coffees for a total of 84 euros. Precise, tidy service.
I will definitely be back
Michele Dall'Aglio
.
01 Giugno 2025
10,0
Nice place and great attention to gluten free. Panigacci amazing!!! Excellent dinner and friendly staff. To return!!
Elena Faroppa
.
31 Maggio 2025
10,0
The food is really good, the staff is super friendly. Highly recommended.
Monica Zilly (B10ND4)
.
28 Maggio 2025
10,0
Everything very good, the staff very kind, the place is a certainty, I go back every time I'm in the area
Fausto Mazzola
.
23 Maggio 2025
10,0
After many years still #1 for Panigacci.
Davide Piovani
.
23 Maggio 2025
10,0
The staff are more than friendly
Uliano Raiti
.
20 Maggio 2025
10,0
An unforgettable experience, quality family cuisine, a good meal to share with family and friends. Traditional Panigacci, Superb Cuisine, don't leave without your terracotta ramekin as a souvenir.
Tonio (Tonio)
.
13 Maggio 2025
10,0
Probably the best panigacci and testaroli you can have in the area. All time classic place to go to eat like locals. Great selection of homemade desserts too.
Aldo Gabriele Matteucci
.
12 Maggio 2025
10,0
Ristorante storico, rinomato per la sua cucina tradizionale e l’atmosfera accogliente. Dal 1967, la famiglia Chiocca porta avanti la tradizione dei panigacci, una specialità locale a base di acqua, farina e sale, cotti nei tradizionali testi di terracotta nel forno a legna.  
Il locale offre un ambiente rustico con un ampio salone e una vista panoramica sulla Lunigiana. I panigacci vengono serviti in diverse varianti: con salumi e formaggi, conditi con pesto o sugo di funghi, e persino in versione dolce con Nutella.  
Oltre ai panigacci, il menù include una selezione di primi piatti fatti in casa, secondi di carne e dolci artigianali. Il servizio è cortese e l’atmosfera familiare rende l’esperienza culinaria ancora più piacevole. 
Posto davvero piacevole in cui tornare.
francina3
.
05 Maggio 2025
10,0
Vale la pena fare il viaggio ora come allora, gestione familiare ma panigacci rimangono i piu' buoni in assoluto.
Bravi.
admaiora
.
01 Marzo 2025
10,0