Very famous for its panigacci served hot, fresh from the oven, still cooked as tradition dictates in the testi in a wood-fired oven.... The cured meats that accompany them are good, as are all the sauces... Recommended
Stefano Garofano
.
06 Ottobre 2025
10,0
A historic and characteristic restaurant surrounded by nature with a stunning view. A warm and attentive welcome.
Traditional dishes that live up to expectations; it's always a pleasure to return.
Paolo Fioravanti
.
02 Ottobre 2025
10,0
What do you want me to say...if I have to make a "note"... You can't see the sea...and with that, I've said it all.
Gianlu Rov
.
26 Settembre 2025
10,0
For me it's synonymous with magnificent memories ❤️ and excellent panigacci
Elisa B. (Elisa, sì!)
.
07 Settembre 2025
10,0
... Golden Gavarina equals Panigacci!!!
Paolo Orlandi
.
07 Settembre 2025
10,0
A must-see from Liguria to Tuscany. Everything was excellent!
Francesca Chiaverini
.
02 Settembre 2025
10,0
Excellent panigacci, freshly prepared. You can see the artisanal workmanship taking place in the restaurant's internal fireplace as they're cooked in the oven. The price is very fair. The young waitress was professional, friendly, and kind. We'll definitely be back.
simone
.
01 Settembre 2025
10,0
Well-preserved historic place. The panigacci and accompanying cured meats/cheeses are very good. Perhaps a little expensive but nothing excessive.
Diego
.
29 Agosto 2025
8,0
Parcheggio riservato del locale (non ampissimo), sala molto vasta e vista impareggiabile sulle montagne davanti, personale cortese ed attento, rifornimento continuo di panigacci (fino al vostro "basta"), conto onesto. Ovviamente venire qui e non provare i panigacci (anche come primo) è un peccato mortale: coi salumi ei formaggi vanno via a decine! Da tornare
Nexus_sei_gmail
.
13 Maggio 2025
8,0
Ristorante storico, rinomato per la sua cucina tradizionale e l’atmosfera accogliente. Dal 1967, la famiglia Chiocca porta avanti la tradizione dei panigacci, una specialità locale a base di acqua, farina e sale, cotti nei tradizionali testi di terracotta nel forno a legna.  
Il locale offre un ambiente rustico con un ampio salone e una vista panoramica sulla Lunigiana. I panigacci vengono serviti in diverse varianti: con salumi e formaggi, conditi con pesto o sugo di funghi, e persino in versione dolce con Nutella.  
Oltre ai panigacci, il menù include una selezione di primi piatti fatti in casa, secondi di carne e dolci artigianali. Il servizio è cortese e l’atmosfera familiare rende l’esperienza culinaria ancora più piacevole. 
Posto davvero piacevole in cui tornare.
francina3
.
05 Maggio 2025
10,0