Piatti ottimi come sempre qualità con prezzi accessibili a tutti.Cucina tradizionale ma gustosaServizio di a dir poco soddisfacente.
Carlo Dell'acqua
.
11 Novembre 2024
10,0
Extremely spartan and informal but rather clean environment. Friendly staff, decent wood-fired pizza oven, I noticed that they always put very little sauce😂
The first courses are quite plentiful, they look good and are quite good. I also recommend the fried meatballs... very homemade
Fairly low costs
Overall I recommend it, especially if you are looking for a place to eat quickly (even when there are a lot of people!) and without too many pretensions. Possible to take away what remains avoiding waste! Excellent thing
Delicious food, highly recommended
Ruud Hogenboom
.
20 Ottobre 2024
8,0
E’ sempre piacevole andare in un ristorante per la prima volta ed uscirne soddisfatti . Ricorda un di quei buoni e veraci ristoranti degli anni 70 . Quelli con una storia alle spalle. Dove la Famiglia è impegnata al completo e nel solo interesse di soddisfare i clienti . Quasi non potevo crederci quando Mimmo mi ha presentato il carrello del pesce ( numerosissimi ristoranti non sanno cosa sia ! ). Pesce freschissimo . Le ostriche ed i gamberoni crudi ( quelli di Mazara ) erano una vera squisitezza. Linsalata di polipo temerà e ben condita . Linguine agii scampi abbondanti con scampi freschissimi. L’orata e le seppie erano freschissime e si sentiva l’odore del mare. Vino bianco IGT nel cestello con ghiaccio , uno spumone ( che mi ha ricordato i gelati che si facevano un tempo e non i soliti tartufi industriali ) con Borsci e amaro. Devo ritornarci perché Mimmo è un grande maitre (il padre uno ottimo chef dei piatti della sana tradizione marinara , la sorella accoglie con simpatia il clienti ) che mi ha promesso che la prossima volta troverò la vera zuppa di pesce. Il conto ? Se c’è qualcuno che mi trova in zona un ristorante con la stessa qualità ed allo stesso prezzo , gli pago la cena.
taranto halifax
.
17 Settembre 2024
8,0
La gardenia blu is a place of the past but I assure you that I rediscovered all the flavors of puglia the smells the people kind without fuss a quality of the products exemplary freshness of the fish he lets you choose the pasta is cooked to the minute that say well done I love it 🥰🥰🥰🥰🥰💝💝💝💝💝 yes you will also find homemade bread desert pizza accessible to wheelchairs go there 😀 😄 😆 🥰🥰🥰🥰💖💖💖💖
Stefania Salvi
.
17 Settembre 2024
10,0
Excellent fish dishes, very affordable prices, very crowded room, I recommend booking, so the service was very long. The owners and the dining room staff managed to find the solution to the long waits!!!
Guido Fiorillo
.
21 Agosto 2024
10,0
Freshness and good quality characterize the products selected by the owner and transformed into excellent dishes. A simple cuisine with traditional flavours. Very fresh and raw fish of various types of mussels. Very familiar atmosphere and courteous and professional staff. Positive experience to be repeated.
Beatrice Masci
.
11 Agosto 2024
10,0
A truly excellent dinner based on very fresh fish in a truly original and vintage context. Little talk and a lot of substance! 😀
Domenico Arpino
.
30 Luglio 2024
10,0
In a wonderful and typical 80s/90s atmosphere you can eat divinely, fresh fish and the courtesy, friendliness and authenticity of the owners. The scallops that I didn't know about are delicious. Highly recommended.
Antonella A
.
29 Luglio 2024
10,0
Ho pranzato con amici di recente, qualità e quantità sempre eccellente, Mino ci accoglie sorridente come al solito.
Antipasti di pesce, cavatelli ai frutti di mare, e un risotto ai frutti di mare veramente di ottima qualità.
Cortesia e disponibilità al Top.
Super consigliato, se volete mangiare pesce fresco qui dovete venire se siete a Palagiano, fine della storia.
Complimenti a tutti.
Gianluigi Roberto.
Giangi R
.
19 Luglio 2024
10,0