Very tasty home-made pasta ‘Antica pasta della Filoma’ and wonderful veal fillet menu ‘Rosa di Parma (filetto di vitellone)’. Carbenet was also good with the Rosa di ham. I think here will be one of the best restuarant in Parma city area you can try. We’ll come to try other menu for sure! Very kind staffs speaking English. Cozy and not crowded at lunch time on Tuesday.
aiyada aroonsri
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13 Maggio 2025
10,0
We have traveled all over Italy for years, once a year, every year. La Filoma is the single best restaurant in all of Italy. The staff and chef are incredible. The food is second to none. We include Parma in our trips every year, just so we can go to La Filoma. It is that good....
Justin Bowden
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09 Maggio 2025
10,0
Ristorante raffinato, servizio impeccabile, cibo eccellete e ottima la presentazione. Il tempo di attesa è forse un tanto ma la qualità è alta. Sicuramente torneremo
Piero da Fosio
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05 Maggio 2025
8,0
This is a well established place with a traditional feel
The food was too class and the service attentive and helpful
I had beef with tartufo nero and rosemary potatoes
It was delicious
My daughter had Tortelli with ricotta and herbs
She enjoyed it thoroughly
Kieran Buckley
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05 Maggio 2025
10,0
Great! How delicious everything is! A magnificent experience. Excellent place and our wonderful waitress!
Antonio MEgea
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03 Maggio 2025
10,0
Great risotto and wine, cosy atmosphere and kind employees.
Joel Marttinen
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01 Maggio 2025
10,0
Elegant restaurant, quick service and very kind waitress, excellent dishes
Damiano Calella
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26 Aprile 2025
10,0
Excellent appetizer of ham, culatello and parmesan, excellent tortellini with herbs and excellent potatoes, all in an intimate setting and served by a very kind waitress!
Lorenzo De Leonardis
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26 Aprile 2025
10,0
I had a good time; I had a good dinner.
Roberto Giorgi
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10 Aprile 2025
10,0
Antica trattoria nel centro di Parma che offre, oltre ai patti della tradizione parmense, anche alcuni piatti ispirati alla tradizione ma del tutto originali, come la pasta alla filoma ( tagliatelle fatte in casa con culatello, mandorle, pomodorini, maggiorana e ricotta affumicata).
Molto buone le tagliatelle con il ragù di strolghino ed il coniglio in salsa di frutta con carciofi.
Molto particolare la location un appartamento in stile fine ottocento con arredi risalenti agli inizi del secolo scorso. Simpatico e cordiale lo chef che nel descrivere i piatti te li fa immaginare come se li avessi davanti. Prezzi ragionevoli
Ovidio61
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02 Febbraio 2025
8,0