Today, for lunch with three people, the courtesy and professionalism make it clear where you've come in. Spaghetti with mussels and gramigna with Oscar-winning sausage, crispy fried zucchini flowers, truly delicious fiordilatte.
Returning to this place is a must.
michele pezzoli
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31 Agosto 2025
10,0
A lovely, family-run atmosphere. A focused menu with good food. Prices are fair, just as an Italian restaurant should be. A focused and traditional menu. Beautiful furnishings and decor. In summer, a lovely garden terrace and plenty of free parking next to the restaurant.
Robert Sturm
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26 Agosto 2025
8,0
Great restaurant, nice location, great food
Paolo Accame
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30 Luglio 2025
10,0
A historic restaurant in the province of Bologna.
Traditional cuisine...a guarantee.
My friends really enjoyed the cotoletta alla bolognese...and I thought the tagliatelle were excellent.
If you like traditional food...excellent.
piergiorgio lugasi
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29 Luglio 2025
8,0
Truly friendly staff, delicious traditional Bolognese food, and a delightful summer dinner on the veranda in a quiet setting.
Also recommended for a romantic dinner or dinner with friends.
Amedeo Paolo Battipaglia
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23 Luglio 2025
10,0
Excellent welcome, both familiar and professional. Exciting flavors that remain faithful to tradition with excellent quality. What more can I say? A wonderful discovery and a place to return to discover all they have to offer.
Compliments to the entire staff.
Ilenia D'Errico
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19 Luglio 2025
10,0
Nice place, really excellent food, first courses cooked in a pan and served directly at the table, friendly staff.
Simona Giuli
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25 Giugno 2025
10,0
Excellent typical dishes. Excellent staff. Tried in the evening, won over, rebooked for lunch the next day. Excellent work, well done
Matteo Vezzaro
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22 Giugno 2025
10,0
Bel locale con spazi ampi e veranda esterna. Il menù è solo in parte legato alla tradizione: si possono provare anche altri piatti (pesce compreso). Noi abbiamo mangiato tortellini in brodo (ottimi!), crescentine (assolutamente non unte) con salumi, le caramelle al sugo d'anatra (ben conditi), i filettini di maiale alla brace con rucola e grana (molto buoni).
Il personale è attento e cortese, il parcheggio comodo e ampio.
Ottimo il rapporto qualità/prezzo.
Bobonano
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26 Maggio 2025
10,0
Pranzo con mia moglie dopo visita al CosmoFarm alla Fiera di Bologna, 7 minuti di auto. Parcheggio riservato molto comodo. Cordiale il benvenuto e locale molto curato, tavoli ben separati. Servizio veloce. Prendiamo due primi, tagliatelle alla bolognese con un ragù favoloso e tortelloni ai carciofi e prosciutto dal sapore speciale. Un bel calice di buon Sangiovese. I dolci: fragole (davvero buone) con una crema al mascarpone stupenda; zuppa inglese perfetta. Che dire: siamo stati bene, mangiato benissimo e pagato il giusto. Il locale era pieno e qualcosa significa! Ci torneremo!
Pietro Renda
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12 Aprile 2025
10,0