Nice place, nothing pretentious, few seats (better to book).
Quality food, I ate tartare, crescentine with cold cuts and tagliatelle, all very good.
The service could be improved, I was denied some slices of toasted bread with the tartare.
Some wines not present, despite being on the menu, due to restocking.
Despite the flaws it is definitely a place to try if you are in the area.
Luca Padoan
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15 Maggio 2025
8,0
Honest and well-made Italian cuisine. One of those places that we return to whenever we can. The meat done as requested, the pasta tasty and al dente, and prices just right for the quality of the food. Thank you.
Oscar tordesillas duro
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04 Maggio 2025
10,0
Went with a friend...good atmosphere...good food...only criticism...a few more smiles wouldn't hurt...
Simonetta Sabbatani
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04 Maggio 2025
8,0
Good quality of raw materials, sufficient service, perhaps a little expensive quality/price
DANIELE ALBERONI
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09 Aprile 2025
6,0
If you are on a diet don't come in...
If, however, you are looking for a place to satisfy your throat... then this is the place for you.
Embarrassed by the choice, in the end you would want to try everything because it is all absolutely delicious.
A must-try place if you are a foodie.
If I'm in the area I'll definitely go back.
Friendly and helpful staff, clean and comfortable room.
Oscar Zanette
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04 Aprile 2025
8,0
Cena a base di tigelle con amici. Una lieta sorpresa. Tigelle molto buone fatte seguendo una antica ricetta modenese. Affettati buonissimi ed abbondanti, pesto buonissimo, salse varie di accompagnamento fresche e buonissime.
Porzioni abbondanti anche di tigelle, noi in 9 non siamo riusciti a finirle!
Ottimo Lambrusco in accompagnamento e tigelle con la Nutella per concludere in dolcezza.
Davvero molto bene!! Spero la ripetano altre volte questo tipo di serata perché abbiamo mangiato davvero bene e speso poco rispetto a quello che ci hanno dato.
AlfredoCastellari
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28 Marzo 2025
10,0
Siamo tornati in questo bel ristorante che ci piace tanto per la sua semplice eleganza e dove si mangia sicuramente bene! Infatti le crescentine buonissime poco unte e croccanti più affettato buonissimo e dei super carciofi sott’olio strepitosi! Poi i primi buonissimi dai tortellini, ai ravioli, agli spaghettoni! Poi anche là tartare freschissima. Un buon vino, un buon servizio e alla fine dei dolci da urlo tipo mascarpone e zabaione, semifreddo ai frutti di bosco e il budino all”amaretto. Ve lo consigliamo sicuri che piacerà anche a voi! A presto!
Rossa2023
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26 Gennaio 2025
10,0
A little know-how wouldn't bother anyone
Giovanni Vitarelli
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15 Dicembre 2024
8,0