Restaurant affiliated with the Rendez Vous hotel, we had an onion soup 🔝 and a fontuta with fried polenta, truly delicious but a little small in quantity... Tiramisu and various desserts 🔝🔝🔝. Beautiful place and friendly staff, reasonable prices! Highly recommended 👍👍👍
Luca Pivato
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21 Settembre 2025
10,0
The restaurant isn't very big, but the food is excellent; the fondue is a good starter. Excellent tagliata, excellent tagliatelle with mushrooms. Special service. Overall, highly recommended. The price is moderately high, but it depends on how much you eat.
Giusy Mangiacotti
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17 Settembre 2025
10,0
The restaurant and the food are spectacular! The staff is very attentive and attentive. Highly recommended!
Great Canariones!
Inma Rodriguez Auyanet
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15 Settembre 2025
10,0
We spent a few days at La Cave des Amis, an excellent place that I highly recommend. Last night, we were served Swiss Raclette, which was truly superb. The staff and owners were efficient and helpful. Excellent value for money. I hope to return soon.
Virna Giovanelli
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12 Settembre 2025
10,0
Unique and good food, perhaps a little above average prices, clean and new place. Friendly waiters, appropriately fast service.
emanuele bega
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06 Settembre 2025
8,0
Fantastic venue with a large capacity and offering excellent traditional Aosta Valley dishes, excellent pizzas, and knowledgeable and very friendly staff.
Giovanni Ciuffetti
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04 Settembre 2025
10,0
Excellent experience at this restaurant, which is partnered with the hotel we're staying at. Everything was delicious, and the service was quick. The staff was friendly and helpful. Booking through The Fork also gives you a 20% discount.
Francesco
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03 Settembre 2025
10,0
Typical regional food, excellent pierrade and fondue. The pizza is also good, service is quick, and the staff is super friendly.
famila76
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31 Agosto 2025
8,0
Avendo notato che nel menù di questo ristorante ci sono piatti a pesce, oggi ho voluto provare. Io ordino un pacchero ai gamberi di primo e tentacolo di polpo grigliato, mentre mia moglie plin di carne e carciofi trifolati all'acciuga. Trovo paccheri abbastanza buoni con un abbondante sugo, tartar di gamberi e granella di pistacchi...buono. Il tentacolo di polpo è presentato su un letto di purea di patate che purtroppo e freddo e una riduzione tiepida, purtroppo però, per quanto tentacolo di buona misura, lo trovo tenace anche se masticabile. I plin di mia moglie abbastanza buoni ma con un ripieno un pò ricco di maiale mentre i carciofi trifolati troppo pasticciati e sapidi per le acciughe. Con acqua e due caffè pago sui 60 euro. Buon servizio. Esperienza fatta.... ma non troppo soddisfatto.
stefano c
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04 Maggio 2025
6,0
Siamo andati in questo ristorante consigliato dall’hotel dove alloggiavamo.
Ristorante cacofonico e piuttosto caro.
Una margherita 9€…..
Un piatto di plin 15€, in porzione esigua ma buoni.
Una zuppa di cipolle buona .
Mise en place essenziale .
Insomma davvero niente di che
kikkakikka64
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04 Maggio 2025
6,0