Good food, service a bit risky, Christmassy decor despite it being June.
Highly recommended is the Valdostana fondue.
It is advisable to book in advance. There are not enough parking spaces.
Mariella Degli Innocenti
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23 Giugno 2025
6,0
We took 2 pizzas, a 'Maria' and 'Classica delle Alpi'. For dessert we took the Tiramisu' and Panna Cotta al frutti di bosco, all was good and delicious. Highly recommend this restaurant and book a table in advance to not be disappointed.
Claudia Fene
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21 Giugno 2025
10,0
A restaurant tailor-made for those who work and cannot waste time. Fixed and economical menu
Beppe Co55
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19 Giugno 2025
8,0
Fast, friendly service, excellent food at affordable prices and great vibes!
Gábor Jermann
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17 Giugno 2025
10,0
Delicious food, high level service. Mega portions for reasonable money. I recommend!!!
Michal Chromiec
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12 Giugno 2025
10,0
Beautiful location, friendly staff, excellent raw materials.
Recommended!!
Ivan M.
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11 Giugno 2025
10,0
Welcoming waiting staff
Well-kept place, with nice furnishings, comfortable tables and chairs
We had an onion soup and the Valdostana fondue, both very tasty
The options on the menu were varied
We shared a sweet mary for dessert, delicious
When it came to the bill, as we were guests of a nearby hotel at the cashier we were given an additional discount
Irene Condonato
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11 Giugno 2025
10,0
Delicious beef fillet with mushrooms and veal fillet with cheese. Very friendly and fast service despite the large number of guests.
Ivo Gut
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09 Giugno 2025
10,0
Avendo notato che nel menù di questo ristorante ci sono piatti a pesce, oggi ho voluto provare. Io ordino un pacchero ai gamberi di primo e tentacolo di polpo grigliato, mentre mia moglie plin di carne e carciofi trifolati all'acciuga. Trovo paccheri abbastanza buoni con un abbondante sugo, tartar di gamberi e granella di pistacchi...buono. Il tentacolo di polpo è presentato su un letto di purea di patate che purtroppo e freddo e una riduzione tiepida, purtroppo però, per quanto tentacolo di buona misura, lo trovo tenace anche se masticabile. I plin di mia moglie abbastanza buoni ma con un ripieno un pò ricco di maiale mentre i carciofi trifolati troppo pasticciati e sapidi per le acciughe. Con acqua e due caffè pago sui 60 euro. Buon servizio. Esperienza fatta.... ma non troppo soddisfatto.
stefano c
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04 Maggio 2025
6,0
Inizio con dare un consiglio…il posto è molto grande con davvero tanti posti a sedere…ma sempre pieno… quindi prenota!!! Mangiato bene sia carne…che pesce…primi piatti e secondi! Ottima l idea del piatto unico a pranzo a 14 euro! Peccato che la pizza la facciano solo la sera…
Personale cordiale…qualità prezzo più che corretto. Un punto fermo dove tornare. Bravi!
crissscross
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15 Febbraio 2025
10,0