As reported in other reviews, it is a small, family-run restaurant, with a maximum of 30 seats. The atmosphere is nice and particular, not suitable for romantic evenings, but convivial. The quality of the dishes is good and the doses are also right. The only flaw is the prices, which are excessive for the type of place (quite cheap) and service. For two, taking advantage of a discount of 20 euros, for two first courses, two second courses, a dessert and a bottle of wine spent around 60 euros each, which objectively, considering the location, is excessive
Ugiakka
.
25 Marzo 2024
6,0
Beautifully looked after in a wonderful, family-owned restaurant with great food. Thank you.
Peter Richards (Peter Richards - GMail)
.
19 Marzo 2024
10,0
We arrived at this restaurant attracted by an app promo. The app did not manage the pèromo correctly but we were so happy to have eaten well and to have found a peaceful and pleasant environment that we were not interested in spending double what we expected. Excellent dishes and very interesting proposal. From Trapani with fury. Max and Frank from Mfs Italia
Massimo Frabotta
.
11 Marzo 2024
10,0
Excellent typical Trapani cuisine. Advised
Salvatore Tranchida
.
24 Febbraio 2024
10,0
A wonderful discovery. Genuine and overwhelming flavours, accompanied by Giacinto's competent and entertaining company
Dario Mussi
.
18 Febbraio 2024
10,0
Supreme crudité, certainly the best in Milan, with fish from Trapani.
Excellent appetizers, first courses, and phenomenal stuffed squid!
I will definitely come back.
Congratulations to Giacinto and his entire family!
W Trapani!
Ylenia Romano
.
11 Febbraio 2024
10,0
Excellent. I highly recommend this restaurant! The food was delicious!
Irina Bianca
.
09 Febbraio 2024
10,0
정말 거의 매일 가고 싶은 곳입니다. 이곳이 화요일 휴무인데 이 식당 휴무날 저녁이 되면 무엇을 먹어야 할지 모르겠어요. 거짓말 하나도 안하고 , 정말 너무 맛있어요 . 이탈리아와서 미슐랭 레스토랑도 많이가고 맛있는곳 이라는곳은 다 가봤지만 여기 만한 곳 없습니다. 꼭 꼭 꼭 드세요 유명해서 줄서서 기다리면서 먹어야 할지도 모르지만 , 꼭 드세요!
음식 다 맛있어요...
우리가 좋아하는 대부분의 음식들은 시칠리아가 주 원산지인 음식들이 많아요. 파스타, 카놀로 , 리조또 , 그라니따 , 젤라또 ....진짜 너무 많고 이집은 시칠리아에도 분점이 있는 맛집이에요. 사장님 가족이 오며 가며 요리를 가르치고 하시는것 같아요.
사진을 이것저것 못찍은게 정말 아쉽지만 , 와인 추천 해달라고 하시고 꼭 이것저것 드셔보세요 정말 맛있어요 .
Kim Kim
.
03 Febbraio 2024
10,0
Very good seafood with original recipes in a modern fashion. They’re all evidently very good guys at the art of restaurants, also very nice with clients. Nice atmosphere and music.
694AlessandroG
.
12 Novembre 2023
10,0
Ristorantino tipico siciliano dove si viene accolti da una delle anime della Caponata, Giacinto o meglio Giacy, che con spontaneità e una giusta dose di esuberanza è il titolare di questo angolo di Sicilia, insieme alla sua famiglia. Il locale si presenta su due piani e un dehor all'esterno, ben curato che quasi ti fa dimenticare di essere nel cuore di Milano. Come dice Giacinto "ti ho portato il mare a Milano!", siamo a Favignana! Come dargli torto!. La cucina, il regno di papà Enzo, è stupefacente, tra crudité fresche a tal punto da percepire il sapore del mare, ostriche, marinati (rigorosamente fatti da loro), primi piatti come le busiate, condite con pesto alla trapanese per rimanere sul classico o, al ragù di astice, o a seconda dello chef. Anche i secondi e i dessert non sono da meno. Il consiglio che vi do è di dire a Giacinto quali sono le vostre preferenze e sarà lui a farvi da comandante. Pronti a salpare? Non vi spoilero di più perché alla Caponata è vietato leggere il menu, ci si deve lasciar trasportare dal momento! Andateee!
Avocado goes to the restaurant
.
28 Ottobre 2023
10,0