A very nice experience from our stay in Ischia, a warm family restaurant of enthusiasts, excellent dishes based on homemade products. A restaurant whose specialty is rabbit stew (remember to book the day before). We really enjoyed the antipasti, the atmosphere, the neighbors sharing their dishes, the owners' explanations,... everything in fact.
Olivier Emery
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26 Ottobre 2023
10,0
Fascinating atmosphere of 60s Ischia. The Sargente and the kitchen and table staff: authentic and kind. Quality food.
Mario d'Onofrio
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07 Ottobre 2023
10,0
I ate rabbit sauce three times. What to say? Family atmosphere and extreme courtesy. Memorable experience.
Daniele Pozzi
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27 Settembre 2023
10,0
We had the pleasure of having dinner in this beautiful typical place on a day at the end of September.
We called the day before to book the Ischia-style rabbit which is by far the restaurant's highlight (it looks like what my grandmother used to make).
With the rabbit sauce, if you want, they also make a first course of your choice between long and short pasta.
We had dinner with vegetarian friends who ate a vast appetizer with vegetables, fried foods, aubergine parmigiana and tomato bruschetta.
Nice and typical staff, who want to chat and share their stories.
I highly recommend.
Right price quality.
Irene Pozzi
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26 Settembre 2023
10,0
Beautiful place, a home environment, with top quality food... super recommended place!!! 5 stars
Daniela Di Iorio
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14 Settembre 2023
10,0
Very nice place, very kind staff and good food! Advised!
Roberto Vecchiarelli
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28 Agosto 2023
8,0
Dei piatti normalissimi. Antipasti semplici e classici. Pasta con patate senza infamia e senza lode. Tris di carne buona perché fatto sulla brace. Buono il bianco della casa. Semplice anche il dolce. Irraggiungibile con l'auto
silvbuo
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22 Agosto 2023
6,0
Assaporare tutti i profumi di Ischia immersi nella natura isolana
Cortesia, gentilezza, professionalità e qualità della cucina e dei prodotti
Complimenti
pasquale esposito
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14 Agosto 2023
10,0
Bella location, immersa nella tipica campagna ischitana, personale gentilissimo. Prezzi allineati alla media del periodo e dell'isola. L'offerta è tipica dell'entroterra ischitano, buone le materie prime ed il vino di produzione propria. Tuttavia, ci sono ancora miglioramenti da apportare in particolare ai primi, abbiamo preso un bucatino al sugo di coniglio, che però poco aveva sapore di coniglio e molto di pomodoro. Riducendo la quantità e lavorando sulla qualità, il locale farà molti passi in avanti.
Fra7100
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13 Agosto 2023
8,0
Cadre magnifique loin du bruit gentillesse des serveurs a ne pas manquer
Nathalie Julien
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18 Luglio 2023
10,0