A very pleasant discovery, we were there for lunch today, impeccable service and courtesy, Pierluigi is young but with great passion, home cooking I recommend the home-grown meat, we will definitely be back
GIAN PIERO GRECI
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08 Settembre 2025
10,0
Excellent welcome, food ok in the place.
Giancarlo Colavecchi
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06 Settembre 2025
10,0
Excellent location, good staff service, excellent food quality.
Gianluca Colavecchi
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06 Settembre 2025
10,0
We ended up here by chance but I have to say luckily we were welcomed very well, excellent food, excellent tender meat, the first sublime, attentive and very kind staff, what can I say, I will definitely be back
debora Baccianella
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06 Settembre 2025
10,0
I was in the area with my family, and inspired by the many positive reviews, I decided to try this place.
I confirm the 5 stars for the excellent cleanliness, very friendly staff, and generous portions.
Excellent quality.
simone tumino
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06 Settembre 2025
10,0
I ate very well, the food is spectacular
Emanuele de carolis
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05 Settembre 2025
10,0
Returning from the Sanctuary of the Holy Trinity, having booked the day before. Everything was good, we felt right at home. Quiet and simple place. Very helpful owner!
We'll be back. Great!
Giovanni Cencia
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05 Settembre 2025
10,0
Good meat, everything was delicious, I recommend it to everyone
Gabriele Di Pietra
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05 Settembre 2025
10,0
Ottima accoglienza, è stato come essere in casa di amici attenti alle nostre esigenze e che al tempo stesso ti coinvolgono nelle dinamiche familiari.
Antipasti e vino super.
Fettuccine ai porcini e gnocchi con castrato fantastici.
Tagliata e patatine fritte squisite.
Ottimi anche i dolci fatti in casa.
Giovanna R
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26 Aprile 2025
10,0
Sono stato in questo locale domenica 2 marzo insieme a mio figlio. Abbiamo preso fettuccine con i funghi porcini e bistecca di vitellone che viene direttamente dal loro allevamento. Beh, che dire: carne squisita con un sapore che ricorda altri tempi cotta perfettamente alla brace. Anche le fettuccine erano squisite: considerate che la pasta viene fatta tutta a mano dalla bravissima proprietaria. Ambiente caldo e familiare, prodotti a km zero, funghi porcini e tartufi con un sapore “vero” raccolti nei boschi di Vallepietra. Se cercate un ristorante senza fronzoli dove si mangia benissimo, con materie prime di altissima qualità e a km zero e se poi, come me, siete amanti della brace, dovete assolutamente provarlo. Vi assicuro che poi ci tornerete e ritornerete come farò io domenica prossima!
E buona brace a tutti!
Sunshine683286
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30 Marzo 2025
10,0