A well-kept and characteristic environment (whether you stay inside or outside you can never go wrong), good quality cuisine and friendly staff to the point that you almost expect them to sit with you to order.
Paolo G
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31 Agosto 2025
10,0
In my opinion, we paid too much for two appetizers and a main course. Only the cold appetizer, which costs €20, consists of five tastings (actually, tastings, and unfortunately, the taste doesn't make up for the small portion). The fried fish, on the other hand, was very good.
Valeria Emme
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28 Agosto 2025
6,0
A surprise in Senigallia.
The best sardines on the grill. Hospitality, courtesy, and a high level of professionalism. A must-see.
Andrea Vercellone
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19 Agosto 2025
10,0
Hospitality, simplicity, courtesy, patience, excellent local products, unsurpassed cleanliness of the bathrooms, excellent food, what can I say, thank you, thank you and thank you again
Andrea Fabrizi
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19 Agosto 2025
10,0
A fish restaurant definitely worth a visit.
Nice staff who spoke English.
Well-prepared food both for those of us who ate fish but also for the meat platter.
Good wine.
Anette Manninen
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16 Agosto 2025
8,0
Excellent food.
High quality, but portions are a bit smaller than a few years ago.
Prices are in line with the season.
Stefano Leidi
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16 Agosto 2025
8,0
Clean atmosphere, friendly and knowledgeable staff. Beautiful venue. Delicious food and generous portions. Prices in line with expectations. Worth a try.
marica
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16 Agosto 2025
10,0
We booked this restaurant without knowing it, and it was a wonderful surprise. The food was of a high quality, unlike anything we'd seen in a while, and the staff were incredibly kind and attentive throughout the dinner.
margherita lauria
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14 Agosto 2025
10,0
Ottimo, sia per ciò che riguarda la qualità del prodotto che la cortesia e la pulizia del locale. Titolare simpaticissimo. Sicuramente da tornare!!!
TfeAnxanum
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07 Giugno 2025
10,0
Il ristorante è ben decorato all'interno e con un personale attento alle nostre esigenze e molto simpatico.
Il menù si presenta bene con piatti tipici (soprattutto incentrati sul pescato) ma con proposte anche di carne.
Noi (in 4) abbiamo preso due primi (porzionati per 4):
- spaghetti freschi di volongole
- tonnarelli agli agrumi con gamberetti e scorfano
Entrambi i primi molto buoni e abbondanti per quanto riguarda i condimenti.
Abbiamo poi preso:
- cozze alla tarantina
- spiedini di gamberi e calamari
- parazzola fritta (del giorno)
- insalata mista
- una bottiglia di vino
poi 4 dolci:
- 2 semifreddi al limone
- una crostata
- un semifreddo al pistacchio
Tutto ottimo, l'unica pecco forse il prezzo che pensavamo leggermente più basso. Il totale è stato di 180€ per circa 45€ a persona.
Un'esperienza molto positiva nel complesso ma, come ho scritto nel titolo, da occasione.
ESEHGROB ORDNASSELA
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27 Aprile 2025
10,0