Great food, great wine, and a special thanks to Gerardo for being a great host!
Mihai-Alexandru Martin
.
07 Agosto 2024
10,0
This restaurant is a real gem for fans! Originally an artisanal producer from Culatello, they have been able to transpose their know-how into their gastro restaurant and their hosteria. All products come from the farm, which guarantees exceptional artisanal quality. The charcuterie, of course, is absolutely divine. An unmissable culinary experience!
Olivier odn
.
28 Luglio 2024
10,0
It may have been a coincidence, but the hand on the salt slipped away. Top cured meats, but I expected something more from a tavern that shares starred experiences and mastery!
giuseppe vetro
.
08 Luglio 2024
6,0
Excellent quality food in a dream location, with impeccable service!!!
alessianeva marino
.
20 Giugno 2024
10,0
Traditional food
Yesterday I returned and the quality was confirmed for the culatello and the parmigiana tripe, this one with a slightly small portion
Giuseppe Calissi
.
18 Giugno 2024
10,0
I had dinner with a colleague of mine this evening, a very welcoming environment, we had a very good time also thanks to Gerardo who accompanied us in this experience, recommending the best dishes that we absolutely couldn't miss. We went for a quick dinner and found ourselves leaving puffed up like hot air balloons, because everything was really delicious and expertly explained. The wine he recommended was also excellent. After dinner he accompanied us on a visit to the outdoor garden and the cellar where the local protagonists, the culatelli, are kept. What can I say see you soon!
Luciano Arsale
.
12 Giugno 2024
10,0
Osteria located inside a renovated courtyard - Corte Pallavicina - immersed in the quiet countryside. Typical cuisine of the area, where culatello is the undisputed king. At lunch, we tasted second courses of meat: a sliced meat and a stew with polenta, both made from white beef, accompanied by fresh Lambrusco. Tiramisu and sbrisolona. Good, but perhaps it lacks the drive to be excellent. The restaurant also offers the possibility of purchasing fresh products, sauces, wines...
Luca Montemurri
.
17 Maggio 2024
8,0
Truly a great discovery! I was looking for a place to eat during a trip out of town and I came across this gem, the place is truly enchanting, surrounded by greenery and that sense of rustic that I like!
Excellent food, simple but delicious that warms your heart!
Honorable mention for the culatello!
Josue Burgos Lucio
.
12 Maggio 2024
10,0
Pranzo con la famiglia una domenica di aprile. La corte è davvero molto molto bella e nonostante la sfortuna di aver trovato una giornata grigia di percepisce tutta la bellezza del posto, tra animali, orto e piante.
L’hosteria, ricavata in una vecchia stalla, è arredata con strumenti agricoli di tradizioni passate e insieme alle bottiglie, vasetti di marmellata e giardiniera esposti contribuisce a creare un ambiente piacevole. Purtroppo stonano molto, e ci chiediamo come mai non vengano sostituiti, i grossi barattoli contenenti giardiniere ormai marcite e vecchie di decenni (sebbene indicate come solo in esposizione).
Il servizio è stato decisamente troppo, troppo lento, soprattutto con la sala non piena. Tre quarti d’ora per i taglieri di salumi (davvero micidiali; sia il misto, sia quello di solo culatello buonissimi) sono moltissimi come la mezz’ora di attesa per le lasagne (probabilmente cotte al forno espresse terminati questi ultimi nonostante fosse stato preso un ordine unico all’inizio). Temperatura logicamente elevatissima. Buone, forse poco saporite e poco condite. Ci aspettavamo di più.
Tagliatelle al ragù buone.
In seguito i secondi arrivano subitissimo, anche se non troppo caldi.
L’oca in due cotture (fuori menu) è molto buona ma un po’ stopposa in qualche parte. Le patate molto buone.
I medaglioni di filetto nero completamente coperti dal sapore del parmigiano. Peccato.
Davvero molto buoni tiramisù e gelato, ok la sbrisolona. Molto buono il vino Carlo Verdi (rosso fermo) sia il passito per i dolci.
Una menzione particolare per il ragazzo che ha preso gli ordini, molto preparato e simpatico.
Conto molto buono per ciò che si è preso (200€ in 5) rapportato alla materia prima di indubbia qualità. Incidono un po’ troppo la lentezza del servizio e la bontà di alcune cose che sarebbero potute essere valorizzate meglio. Tuttavia il personale è tutto molto giovane e quindi complimenti per la scelta, ci sono sicuramente molti margini.
Cibo: 3/5 | Servizio: 2/5 | Ambiente: 4/5
marcoz925
.
03 Maggio 2024
6,0
Pranzo dopo la visita al museo del culatello, nella rustica veranda. Salumi molto buoni, tortelli saporiti, oca arrosto e stracotto di bue succulenti. Servizio abbastanza attento. Chissà a cosa sono abituati quelli che hanno scritto le numerose recensioni negative.
FEDERICA M
.
28 Aprile 2024
8,0