Made under 25 formula + some other dishes. I have been to other starred restaurants and… I expected more! Wouldn't go back but overall good
Matteo Zuccaro
.
07 Luglio 2024
8,0
a more than positive experience and for a starred hotel the prices are not very high, in fact.
very good even if I was expecting a stronger flavor from some dishes (e.g. the dish with tuna, apart from the indisputable quality of the fish, I wasn't crazy about it) even the foie gras, with such a strong flavor it was important in my opinion to accompany it with something stronger than jam.
Still very good, recommended!
Francesco Marchi
.
31 Maggio 2024
8,0
Top top top, only constructive criticism (industrial) gluten-free bread/crackers absolutely not suitable for the context (there are much better products on the market, although not artisanal). A small oversight which, if improved, would make the experience perfect even for those who are gluten intolerant!
pierandrea lattuada
.
27 Maggio 2024
10,0
The restaurant, the welcome, the service, the food, all perfect. Excellent dishes from starters to desserts. I'll be back. Congratulations to all
Sonia Donia
.
20 Maggio 2024
10,0
We had dinner in this restaurant for my birthday, taking advantage of the under 25 offer.
The menu included three courses (two savory and one sweet) all really good and of excellent quality.
The location is refined and elegant and the enthusiasm and professionalism of the waiter made the evening even more pleasant. Compliments.
Benedetta
.
26 Aprile 2024
10,0
Excellent tasting menu. Truly top flavours
Anna Maria
.
21 Aprile 2024
10,0
Six mezze menu highly recommended, all excellent dishes!
Francesco Massat
.
20 Aprile 2024
10,0
Welcoming and professional.
The cuisine is excellent.
Laura Barbiero
.
04 Aprile 2024
10,0
Nella nuova e moderna sede di Via Candiani, “Innocenti evasioni” ci stupisce, appena entrati, per la luminosità dei locali e la grande vetrata con affaccio su un giardino-orto.
L’ambiente mostra, da subito, convivialità ed accoglienza, con il personale di sala che, nel mantenere un rapporto costante con gli ospiti, ne facilita le scelte; si nota, in tutto ciò, l’armonia fra la “cucina” e la “sala” che si distingue per professionalità e personalità nel gestire il servizio e nel presentare ciò che crea la cucina.
I piatti, frutto della cucina innovativa dello chef Tommaso Arrigoni, sono uno sfavillare di colori e gusti arricchiti da materie prime provenienti dall’adiacente orto.
Condividendo il menù degustazione “La storia siamo noi”, ritorneremo presto per nuove esperienze sensoriali e gustative a cena in giardino.
Archh_CD
.
19 Marzo 2024
10,0
Bell’ambiente, addirittura strano e originale, così in periferia. Ovviamente si mangia molto bene ma non ho assaggiato niente che mi abbia colpito in modo particolare. Buono, ma mi aspettavo di più.
stefbaz
.
01 Febbraio 2024
6,0