Welcoming and characteristic atmosphere, courteous staff, excellent rice with perch.
lucia colombo
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21 Settembre 2025
10,0
We went to this restaurant last night, recommended by an acquaintance. It has two dining rooms: one larger, slightly darker, and the other more intimate and bright, but it also has a lovely garden that's used on warmer days. All the dishes were highly appreciated: the polenta with warm tomino cheese, the trio of lake fish, the smoked paleta, the sliced beef with arugula and parmesan (really tender and flavorful), the veal morsels with fresh porcini mushrooms, and the desserts. The service was very attentive and precise. The bill was also very reasonable, considering we drank a bottle of Nebbiolo della Valtellina and a glass of Prosecco.
Alberto Bazzini
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14 Settembre 2025
10,0
A quaint restaurant in Abbadia Lariana, very charming inside. The menu is delicious, with both meat and fish dishes, some traditional lake dishes. Everything was perfect, from appetizer to dessert. Special mention goes to the polenta, which my mother said was the best she'd ever eaten, and the sliced beef steak—so many compliments. The owner and all the staff were very kind; I'll definitely be back.
Chiara
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13 Settembre 2025
10,0
I liked everything, well done guys!
Piero Morri
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11 Settembre 2025
6,0
Great food and very attentive staff.
Katrine Sofia Lind
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09 Settembre 2025
10,0
Restaurant nestled in the heart of the village. Superb setting, and what can I say about the food and the welcome!!! The owner speaks French and offers kind advice... a great discovery.
VIOTTI Patrick
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03 Settembre 2025
10,0
A very good address, the meals are generous and of high quality, the bill is not bad, I highly recommend it if you are passing through the area 👌
Morgan PEPIN
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02 Settembre 2025
10,0
Very nice place, good food, and friendly staff—in short, everything was perfect! Risotto with perch was delicious and plentiful, and the tiramisu was also fantastic! Congratulations!
Sara Dangelo
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31 Agosto 2025
10,0
Stavolta a parte lo scontrino non ho fatto foto, ma devo dire che gli spaghettone con porro e taleggio possono creare dipendenza, costine di maiale buonissime tenere e succose, buono anche il filetto di maialino.
Il mio punto di riferimento quando sono in zona.
Il servizio e corretto nonostante Fabio [il titolare] che è un po tagliato con l accetta, ma lui è così prendere o lasciare non cambierà mai!!
maxtomb1963
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19 Maggio 2025
8,0
Ci hanno invitati degli amici di lunga data, hanno prenotato in questo locale che conoscevo di nome ma che non ci eravamo mai stati. caratteristico la piazzetta e chiesetta di San Rocco ed i vicoli del vecchio paese. L’ambiente è carino, sia la prima sala, che le sale a parete di sasso che reca un certo fascino. Abbiamo pranzato menù lavoro, abbiamo avuto piacere di conoscere il titolare Fabio “una vita vissuta a Lecco”, che ci ha proposti i piatti del giorno, Parmigiana ed il classico arrosto, accompagnato da un buon Bonarda. La cameriera Alessia, professionale, attenta alle esigenze del cliente, gentile e brava nel settore, e sempre un piacere, è una carta vincente per il locale trovare persone affabili. Ci torneremo un’altra occasione.
Angelo C
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17 Aprile 2025
8,0