Nice location: a mix of elegance and informality. In the summer, it's very pleasant to sit outside, thanks in part to the perfect, non-glaring lighting! The staff is courteous, attentive, and quick. The quality of the food is unquestionable. It's located in a somewhat inconvenient spot, but fortunately there's ample parking.
I plan to return. ☺️
Verdiana Soldini
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01 Agosto 2025
10,0
We went to this restaurant last night for a study dinner, so a large table of about 15 people.
We ate under the portico, and the atmosphere was very pleasant.
We ordered several appetizers, including the charcuterie and cheese platter, focaccia, and fried foods.
The platter was very good.
For the main course, I had the medium-rare fillet steak. It was delicious and tender.
Fast and efficient service. The restaurant is also excellent for its wide variety of dishes, including first and second courses of meat and seafood, as well as pizza.
Francesco Bellavista
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29 Luglio 2025
8,0
A restaurant in northern Rome with plenty of outdoor space. Good quality food, even for pizza lovers. Service is a bit disorganized.
stefano ciccolini
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22 Luglio 2025
8,0
Quality food, attentive and kind service. Large parking lot, outdoor space for eating
Luigi Vittorio Berliri
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22 Giugno 2025
10,0
Must try to see other menus that the good house offers first
Maurizio Sartor
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04 Giugno 2025
6,0
Traditional restaurant, excellent meat dishes and pizza
massimo lugli
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18 Maggio 2025
8,0
With warmest cordiality I suggest a pinch of attention to the presentation of the meat, in particular the straccetti...delicious meat in the deep dish...it's a shame
Manuela Cavalli
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12 Maggio 2025
6,0
Classic and historic restaurant! Convenient parking! Truly excellent food, spoiled for choice! The first courses are delicious, like the tartare sandwich and the crouton with sausage and stracchino cheese! Truly perfect service. The girl who looked after us was always present and available but never invasive. Excellent desserts, incredible hot raspberries! I will definitely be back!
Romana Gazzarrini
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04 Maggio 2025
10,0
The meat was very good, certainly a little expensive but that was to be expected from the menu! The starters and desserts were good. The waitress was very kind even though there were so many people!
Virginia C.
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03 Maggio 2025
8,0
Il ristorante e' molto curato e pulito, con tavoli interni, ben distanziati, e tavoli esterni per la bella stagione. Noi siamo stati accolti da un bel gruppo di addetti,una giovane manager, credo si chiami Michela, molto educata e professionale, un ragazzo originario del Bangladesh anche lui estremamente corretto, gli ho chiesto il nome ma non e' facile da ricordare, e altre ragazze. Abbiamo iniziato con una serie di antipasti, ottimi, in particolare segnalo le chips di carciofi fritti, straordinarie, sono un cultore di fritture e raramente ne ho assaggiate di cosi' buone. poi mozzarelle di bufala, si percepiva la qualita' superiore, ne ho assaggiato un pezzetto essendo tendenzialmente vegano, e un misto di salumi che non ho mangiato. Poi io e un'altra persona abbiamo preso verdure grigliate, tre hanno preso filetto una ha preso carne di maiale. Dolci fenomenali, in particolare i lamponi caldi con gelato di vaniglia. Da bere un ottimo lagrein. Servizio perfetto, veloce mai invadente. Manca la musica di sottofondo.. I prezzi non sono economici: eravamo sette e abbiamo pagato 53 euri a persona ordinando quello che ho scritto prima. In conclusione lo chef/la chef conosce perfettamente il mestiere, il locale e' gradevolissimo, i ragazzi sono di rara educazione e professionalita'.....ma i prezzi sono elevati. Rimane il fatto che e' il
modo migliore di spendere i soldi, e sicuramente torneremo. Il ristorante dispone di un ampio parcheggio, e questo e' un dettaglio non trascurabile. Il parcheggio e' custodito da un simpatico ragazzo del Bangladesh.
giovanni
giovanniRoma_Italia
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05 Aprile 2025
8,0