Fantastic food and hospitality in a beautiful garden with centuries-old silver firs. We will return again and again...
Gabriele Nepote
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05 Luglio 2025
10,0
You still have to go, but just the idea of it all 5
Dino Nenna
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04 Luglio 2025
10,0
Local: simple, modest, welcoming, very popular because it is small.
For food, in my opinion I find that with little, they know how to create excellent, imaginative dishes, 👍💐
Roberto Genovese
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25 Maggio 2025
10,0
the environment is spectacular in contact with nature, the service is courteous and the food is very refined
daniele franco
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01 Maggio 2025
8,0
Delicious Sunday lunch in this small restaurant, hidden among the streets of a tiny and charming village in Valdisusa.
We tasted original and very tasty dishes, prepared with impeccable skill: from the "capunet" (rolls) of dark cabbage, filled with chestnuts and fondue, to the artichoke with confit cherry tomatoes, to the risotto with cod and candied orange, to the "gobbi" a sort of elongated ravioli, of ancient local tradition, with leeks and black carrot cream, and then a veal cheek in civet that melts like butter... not to mention the desserts (what a wonderful eggnog!) and an impressive wine list, especially Piedmontese but not only
Excellent raw materials, recovery of traditional recipes reinvented with creativity, impeccable service, a welcoming and refined environment make this our first experience at Matilde's an opportunity to certainly be repeated.
The bill is absolutely in line with everything else.
Valuable!
Giorgio
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04 Febbraio 2025
10,0
Delizioso pranzo domenicale in questo piccolo ristorante, nascosto tra le viuzze di una minuscola e affascinante borgata della Valdisusa.
Abbiamo gustato piatti originali e gustosissimi, preparati con maestria impeccabile: dai "capunet" (involtini) di verza scura, ripieni di castagne e fonduta, al carciofo con pomodorini confit, al risotto con baccalà e arancia candita, ai "gobbi" una sorta di ravioli allungati, di antica tradizione locale, con porri e crema di carota nera, e poi una guancia di vitello in civet scioglievole come burro... per non parlare dei dolci (che zabaione meraviglioso!) e di una carta dei vini, soprattutto piemontesi ma non solo, ragguardevole
Eccellenti materie prime, recupero di ricette tradizionali reinventate con creatività, servizio impeccabile, ambiente accogliente e curato fanno di questa nostra prima esperienza da Matilde un'occasione da ripetere senz'altro.
Il conto è assolutamente in linea con tutto il resto.
Pregevole!
Giomaxi
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26 Gennaio 2025
10,0
A splendid surprise, hidden in the mountains of Val Susa (watch out for the road to get there). Refined and particular dishes, very tasty (you can taste the genuine ingredients). From time to time the menu changes, based not only on the season but also on the creativity and tastes that the moment offers. Truly remarkable. We always come back with joy and curiosity.
Cinzia Dall'Ara
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16 Gennaio 2025
10,0