Beautiful culinary and hospitality experience....a well-made and tasty local menu...friendly and attentive staff. Highly recommended!
simone degano
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14 Aprile 2025
10,0
A truly obligatory stop, you cannot go to Scansano without stopping to taste their exquisite dishes accompanied by kindness, education and professionalism. I recommend booking. Don't miss it!
Emanuela BR
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11 Aprile 2025
10,0
Lovely local osteria. We loved it so much, we had to return a second time, and there will definitely be more times in the future:)
Great local food and perfect hospitality.
liat killner
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05 Aprile 2025
10,0
Very nice place. The stark with truffles great and so was the recommendation for a local red wine
Zeev Gans
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01 Aprile 2025
10,0
Excellent quality food and super friendly and helpful staff
Alyssia Miccio
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25 Marzo 2025
10,0
Beautiful experience at the Osteria il Rifrullo. Typical Tuscan dishes well prepared and tasty (tortelli super). Professional service and willing to welcome us after hours. Prices a little above average for restaurants outside the city.
Ana B.
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23 Marzo 2025
10,0
An excellent experience, welcoming environment, friendly staff, entertained children, top notch food.. all the positive reviews are more than deserved.. See you soon!
Eva Piras Vaskova
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19 Marzo 2025
10,0
It's not just a restaurant, it's much more, an experience of flavours, hospitality, friendliness, skills and professionalism.
Really congratulations for being so special ❤️
Roberta Piastra
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17 Marzo 2025
10,0
Il Rifrullo offre un'esperienza culinaria da ricordare.Lo staff è molto giovane, cordiale e disponibile, e le pietanze sono veramente deliziose e gustose. Degni di nota la polenta con i funghi porcini, lo stracotto di guancia di vitella con aceto balsamico speziato, le tagliatelle con capriolo e funghi porcini, e tanto altro...una trattoria tipica toscana in cui ritornare...
Ornella G
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16 Novembre 2024
10,0
Abbiamo scoperto un po’ per caso questa trattoria. Entrando il locale è colorato e pieno di vita. Il menù è quello maremmano ma per fortuna con qualche variante, che permette di non annoiarsi troppo. Data la stagione abbiamo mangiato molto tartufo, dagli gnocchi di patate alla tartare tagliata al coltello, molto buona. La polenta ai porcini, corretta ma meno interessante. Ottimi vini e soprattutto grande simpatia di tutto lo staff.
giuliaz
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15 Novembre 2024
10,0