An excellent experience, welcoming environment, friendly staff, entertained children, top-notch food... all the positive reviews are more than deserved... See you soon!
Eva Piras Vaskova
.
19 Marzo 2025
10,0
It's not just a restaurant, it's much more, an experience of flavours, hospitality, friendliness, skills and professionalism.
Really congratulations for being so special ❤️
Roberta Piastra
.
17 Marzo 2025
10,0
Beautiful tavern with a very refined appearance, delicious service, very nice and welcoming guys. Excellent food, homemade pasta and typical vegetarian dishes. The culmination was reached by the cooked pear dessert. TASTE IT VERY GOOD. SUPER RECOMMENDED :)
Veronica Cappilli
.
05 Marzo 2025
10,0
a stop to repeat! excellent food, simple and with great care in the ingredients. must try!
Paola Giacomantonio
.
06 Gennaio 2025
10,0
Small, warm and comfortable internal environment. Young and dynamic management. Excellent food, accompanied by good Scansano wine. Super!
Debora Giannini
.
03 Gennaio 2025
10,0
Truly top-notch food, high quality with traditional proposals but also some interesting reinterpretations. Good service.
stefano generali
.
03 Gennaio 2025
8,0
Restaurant located in the splendid town of Scansano, excellent welcome for young and well-prepared young people
Starters, first courses, second courses, dessert, all delicious
Compliments to the staff
Marco Occhiuzzi
.
03 Gennaio 2025
10,0
Exceptional, superb food, courtesy and friendliness beyond all expectations, competitive prices. Very big
Marco De Santis
.
01 Gennaio 2025
10,0
Il Rifrullo offre un'esperienza culinaria da ricordare.Lo staff è molto giovane, cordiale e disponibile, e le pietanze sono veramente deliziose e gustose. Degni di nota la polenta con i funghi porcini, lo stracotto di guancia di vitella con aceto balsamico speziato, le tagliatelle con capriolo e funghi porcini, e tanto altro...una trattoria tipica toscana in cui ritornare...
Ornella G
.
16 Novembre 2024
10,0
Abbiamo scoperto un po’ per caso questa trattoria. Entrando il locale è colorato e pieno di vita. Il menù è quello maremmano ma per fortuna con qualche variante, che permette di non annoiarsi troppo. Data la stagione abbiamo mangiato molto tartufo, dagli gnocchi di patate alla tartare tagliata al coltello, molto buona. La polenta ai porcini, corretta ma meno interessante. Ottimi vini e soprattutto grande simpatia di tutto lo staff.
giuliaz
.
15 Novembre 2024
10,0