Best place! The owners are excellent at what they do. Both food and service were impeccable. I am visiting Rome but will definitely come back when I visit again! Loved it. The fish is so fresh and the flavors so unique!
Tatiana Vernot
.
20 Maggio 2025
10,0
We have just returned from a quick dinner at this restaurant. Very kind staff, truly pleasant environment, generous servings but, above all, superlative quality. Finally someone who offers cuisine with sincere and original tastes. To return immediately.
Spaghetti with clams, stained, like you don't see anymore. Tuna tartare with strong and not washed out flavours..
Everything exceptional.
Mario Capuano
.
10 Maggio 2025
10,0
Everything was so good that this time, to write the review, I don't have any photos to attach. It really is a very interesting discovery. Everything excellent, everything fresh
Prefernot2say
.
08 Maggio 2025
10,0
We discovered this place 3 years ago, since then every time we want to eat fresh, quality fish we come here.
The service is excellent and the atmosphere very welcoming despite being located in a somewhat secondary street
Susanna Giardina
.
01 Maggio 2025
10,0
Locale carino ( di giorno pescheria e la sera ristorante ) in zona colli portuensi .personale gentilissimo e menu appetibile . Ottima la fregola con ragu di anatra e i dolci ma nel complesso troppo caro .il pescato mangiato a 96 euro non può giustificare il prezzo . Peccato avrei dato più stelle .
CIRIO10
.
18 Aprile 2025
6,0
A little slow service, good fish, fair portions. In terms of raw food, I expected more.
Marcella Darelli
.
14 Aprile 2025
6,0
Come da titolo.
Grande sorpresa agli occhi e dal palato per questo locale che funge da pescheria e rosticceria a l’ora di pranzo mentre alla sera si trasforma in ristorante, ovviamente, di pesce!
Molto buona accoglienza, direi ottimo il servizio per la preparazione sia come maître sia persona al tavolo.
Interessante il menu, ovviamente di mare con vari antipasti, diciamo del giorno, a cui vengono abbinata primi e secondi molto sagacemente preparati e presentati.
Di pregio come nota distintiva rispetto a molti altri locali, è la proposta di pesce “frollato” ovvero fatto maturare all’interno di una vetrina frigor opportunamente attrezzata.
Assolutamente da provare, sono le varie varietà di pesce che offrono.
Pescato del giorno veramente di livello, ovviamente pescato di mare della zona del Tirreno laziale o toscano. Ottima la presentazione ad anche i contorni sono ben cucinati.
Infine molti sanno che attribuisco raramente il voto massimo dei cinque pallini… Ma qui li vale tutti poiché attribuisco quattro pallini alla cucina e servizio a cui aggiungo un pallino extra per lo stupore di aver trovato una perla all’interno di un quartiere residenziale dove meno ti aspetti un locale del genere ovvero con questa qualità del cibo e servizio accudente.
Prezzo medio 60/70 euro oltre il bere.
ErMatador
.
15 Febbraio 2025
10,0
Pescato del giorno da applausi. Divinely cooked
Vittorio Zambrelli
.
04 Febbraio 2025
10,0
The location is extremely well looked after down to the smallest details. This obsessive attention to the furnishings is also found in the dishes: true masterpieces of taste, combinations and refinement. A pleasant discovery that rightfully ranks among my favorite restaurants. Truly remarkable.
Daniel Scial Guetta
.
24 Gennaio 2025
10,0
Here you eat excellent fish and starters, in a very nice atmosphere, but we didn't like the first courses, too buttery. Desserts normal.
Sebastian Carlo Serpico
.
16 Gennaio 2025
6,0