Expensive, but less than others nearby and really worth it. Great plates, great taste, great service.
suzylberg
.
02 Ottobre 2024
10,0
For us the best restaurant in town. The service is top. The food is wonderful and also beautiful to look at. We tasted our way through, everything was great.
R R
.
01 Ottobre 2024
10,0
Really good food, high quality (Tuna and salmon tartare, tagliata steak), paired with wonderful and attentive service. Will visit again
Klavdija Ropas
.
29 Settembre 2024
10,0
Incredible food, atmosphere and service. Took the waiters recommendation and was not disappointed, already noted to go back before we leave!
Kate R
.
28 Settembre 2024
10,0
Very nice restaurant and good food.
Ruairi Creaner
.
26 Settembre 2024
6,0
August very busy but the staff knows their stuff, I recommend booking.
Very good pizzas but also the rest
Corrado Canova
.
25 Settembre 2024
10,0
Nice outdoor area, minimal interior
BETTY P
.
19 Settembre 2024
8,0
Stay mid-September 2024 / couple
Found a seat in this restaurant twice without a reservation.
Service attentive, friendly, trained and a clean appearance. Our service employee speaks English, Spanish, Italian and German.
Fast order taking. The employees respond to questions or recommendations.
The serving of the dishes was also very quick.
The first time we ordered a bottle of water and, on recommendation, a glass of Banu white wine. For the main course, salmon steak and sea bream fillet with fries. And for dessert a tiramisu with two coffees.
Both types of fish were very tasty and fresh. The fries are homemade and good. The tiramisu also tasted fresh and homemade.
On the second evening we decided on spaghetti carbonara, fried calamari with fries. Sparkling water and another two glasses of Banu white wine. Both dishes were very tasty and freshly prepared.
Tables, chairs, floor and toilet were clean.
Ambience nothing special.
Price performance rather expensive.
I can recommend this restaurant.
VaL R
.
17 Settembre 2024
10,0
Immancabile puntata a il Guscio anche questa estate. Subito notate delle interessantissime novità sul menu sia tra le pizze sia tra i piatti della cucina. Abbiamo gustato gli spaghetti al crudo di gamberi, la pizza al salmone e avocado, la frittura di gamberi, il polpo caprese (con stracciata di bufala), la tartare di gamberi (menzione d’onore) e la sempre mitica focaccia al formaggio nella sua versione al pesto. Scelta di vini tra i migliori locali anche se noi ci siamo rinfrescati con un perfetto ca del bosco. Tutto eccezionale, come il servizio che al Guscio è sempre veloce e irreprensibile oltre che cortese. È uno dei pochi locali nei quali non si può dire manchi il personale di sala, erano da tutte le parti. Quest’anno abbiamo notato anche il figlio del titolare, che ben conosciamo da anni, che sta imparando molto bene il mestiere partendo dal servizio in sala, sguardo vigile sui tavoli e sugli ospiti, veloce e preciso. Insomma voto 10 a tutto e riusciremo a tornare prima della fine delle vacanze!
FokTime
.
07 Agosto 2024
10,0
Abbiamo cenato per la prima volta in questo ristorante ed è stato una vera sorpresa....top i crudi....top il tonno...top tagliolini alle arselle consigliate dal nostro cameriere kevin.....consigliatissimo....andate...
Cesare P
.
26 Luglio 2024
8,0