Buono ma si sta troppo vicini agli altri clienti e i tavoli sono troppo piccoli!!!!!!!!
Salvatore Sanmartino
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06 Aprile 2025
10,0
Very small and narrow place, but well-kept, fast service, friendly staff, good food and prices in line with other restaurants.
There were 3 of us, we took 3 mixed house starters, an octopus starter, two first courses and a second course with water and a bottle of wine from a local winery and spent €178.
Cristiano “Mandrake” G
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28 Febbraio 2025
8,0
Incredible! And a local tells you 😎
Luca Di Renzoni
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06 Febbraio 2025
10,0
Very very good. Really excellent fish cuisine. Honest prices.
Courteous and impeccable service. Environment not up to par.
Guido Rita
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17 Dicembre 2024
10,0
Welcoming and well-furnished environment, attention to detail, it is the first restaurant where, in addition to the seat for the little girl, they have also placed a plastic cup suitable for her to make her drink. Excellent quality food, combinations that were a discovery. I particularly appreciated the seared octopus with turnip greens, the prawn with fermented onion and the prawn and gorgonzola gnocchi as a first course.
But I would have eaten the whole menu. The delicious pecan dessert.
Angela “Angy” Pastore
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15 Dicembre 2024
10,0
Welcoming atmosphere and friendly staff, good menu.
am l
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13 Dicembre 2024
10,0
I happen to go to this restaurant for lunch or dinner at least 4/5 times a year and every time it is a pleasant confirmation. The quality of the fish and the way it is cooked are the highlight. The restaurateur and chef Silvestro offers cuisine faithful to the Portodanzese tradition with a touch of originality and modernity. The service is attentive and always friendly. Their best advertisement is their repeat customers.
Stefano Colaluca
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05 Dicembre 2024
10,0
The best seafood in town. The lobster pasta so yummy❤ by its cooking. Service is fast and frindly ❤. We will come back here again for sure.
ตะลุย ยุโรปกัน Stay in Italy
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23 Novembre 2024
10,0
Raramente ci siamo trovati così bene nella prima visita. Una dozzina di assaggi, tutti meritevoli , come antipasto. A seguire i famosi (come scritto sulla guida osteria d’Italia di Slow Food) gnocchetti con mazzancolle e gorgonzola. Per noi anche tagliolini alle cime di rapa, seppie e pecorino. Per la grande soddisfazione non siamo riusciti a provare i secondi però finalmente abbiamo trovato il Montblanc che da solo vale il viaggio. 100 € in due con un vermentino di Gallura superiore che esalta ulteriormente,con la sua bontà il pranzo.
Maur0Demichelis
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17 Novembre 2024
10,0
Ho pranzato con due amiche e non posso che dire bene sotto tutti i punti di vista. Personale cortese, ambiente pulito e tranquillo (abbiamo mangiato nella veranda che affaccia sul vicolo). Ottimi i consigli sul menù proposto e il conseguente servizio. Volevo mangiare un buon crudo e ho trovato un'ottima selezione tra carpacci, tartare e crostacei. Benissimo anche il resto fino alla crostata di visciole. Un piccolo sconto sul totale è stato una gradita sorpresa. Per amanti del pesce.
Teresa L
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13 Novembre 2024
10,0