We went one evening in company, there were 8 of us and we had booked, I must say that they treated us very well, the food was good, especially the polenta and the appetizer, having 2 vegan people they have dishes of all types, the veranda is nice, the price is very fair, I recommend it
Great food and excellent service. If you happen to find yourself in Brusaporto I’d highly suggest you go here!
Jack Flowers
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15 Giugno 2025
Perfect place for both a business lunch and a dinner
Very nice place and tasty dishes
Always nice to come back here, accurate food, qualified and friendly staff and praise to the cook Amanda!
Stelio Cella
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08 Giugno 2025
Young and friendly staff; vegetal options from the first course to the dessert, attentive to please the customer. Happily surprised. Simple and welcoming environment.
Nice discovery
Fresh and genuine food, attention to service
Katia Motta
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23 Maggio 2025
Restaurant that offers typical dishes from Bergamo with some additions from Lunigiana and beef with Brescian oil. Excellent quality of products and excellent preparation. Correct quality-price ratio
corrado ventura
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20 Maggio 2025
Excellent cuisine, generous portions and very kind staff, what else to say, highly recommended!
Federica Setti
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17 Maggio 2025
Siamo andati all'osteria Il fiore dell'oste a pranzo.... e abbiamo deciso di ritornare anche a cena! Bella location bene arredata, atmosfera accogliente e ottimo cibo. A pranzo abbiamo scelto sgabei con salumi e formaggi, casoncelli alla bergamasca e crema di porro e patate. A cena invece risotto con porcini, salsiccia e polenta e brasato accompagnato da polenta taragna e patate. Servizio gentile e veloce. Il conto più che onesto. Da consigliare!
Silvia S
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02 Febbraio 2025
Ottima sorpresa, in un location veramente bella, dentro e fuori, curato nei dettagli ed elegante. Servizio impeccabile svolto da tre ragazze Simona Eleonora e Giulia bravissime accoglienti gentili e molto disponibili. Menu vario adatto anche a vegani, piatti particolari molto buoni curati sapientemente dallo chef e addetti alla cucina.. complimenti e grazie!! A presto
fabiogiovanni66
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11 Gennaio 2025