Il Capolinea In Castelnovo ne' monti

8,5

Basado en 374 opiniones encontradas en 4 webs


tend

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in Castelnovo ne' monti
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di cucina Italiana in Castelnovo ne' monti

I clienti commentano i loro piatti di...

patate funghi dolci antipasti maiale caffe arrosto risotto tagliatelle prosciutto pagare

Gestione recensioni

We ate well, excellent choice of wines. Small but welcoming place.
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02 Aprile 2025
10,0
Such a nice and authentic place. We ate so well, the service was really good and warm, we felt very welcome. The atmosphere is homey and you can also get really good recommandations on local wines. Small detail but kind of important to me, the olive oil was local and really good, I haven't had such good olive oil in a restaurant ever. If you're around after a hike in the region or just passing by, don't hesitate to try it out
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27 Febbraio 2025
10,0
Very nice place, very kind and knowledgeable staff, simple traditional food but with an extra touch... excellent wine list. Prices lower than average for the type of venue.
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20 Gennaio 2025
10,0
Small and well-kept place. Professional staff. The menu has little choice, but I don't consider this a disadvantage. The portions are not large, which allows you to order multiple dishes, all of which I found to be excellent. Correct prices. It's definitely a restaurant I recommend trying.
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05 Gennaio 2025
10,0
Balance of flavors in traditional dishes and seasonality of raw materials accompanied on a culinary journey by the talented Laura. Must try
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01 Dicembre 2024
10,0
Excellent working lunch. I highly recommend.
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28 Novembre 2024
10,0

Ristoranti simili a Reggio nell'emilia

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Recensioni

Gattonero

06/05/2025: Al Gattonero Osteria con Giardino, ogni dettaglio sembra pensato per trasformare una semplice cena in un’esperienza da raccontare. E questa volta, il gattonero ha davvero portato fortuna: una serata perfetta sotto ogni punto di vista, resa ancora più speciale dalla compagnia travolgente di Danilo e Tiziana; due anime romane autentiche, capaci di riempire l’atmosfera di calore, allegria e quella romanità irresistibile che conquista al primo sorriso. La cucina? Un trionfo. Si è aperto con un antipasto che era già una promessa mantenuta: culatello di rara delicatezza, parmigiano reggiano stagionato con carattere e una composta di pere che legava tutto con una dolcezza elegante. A seguire, gli gnocchini ripieni di salsiccia e formaggio filante: piccoli scrigni di gusto, ricchi e appaganti. I cappelletti in brodo, caldi e avvolgenti, sapevano di casa, di domeniche in famiglia, con un brodo limpido e intenso che scaldava il cuore. Ma la vera apoteosi è arrivata con il carrello dei dolci: un girotondo di golosità che ha lasciato tutti senza parole — dalla zuppa inglese cremosa al semifreddo al gianduia, dalla torta al cioccolato con una punta di piccantezza intrigante fino all’inatteso, sorprendente tiramisù alla liquirizia(è bastato solo assaggiarne un cucchiaino). Una chiusura dolce, originale, memorabile. Insomma, se il gatto nero è tradizionalmente visto come portatore di sfortuna, questa volta ha portato solo cose belle. Ottimo cibo, risate sincere e una compagnia da incorniciare. È proprio vero: certe serate hanno un sapore speciale e questa rimarrà nel cuore a luogo. Chapeau
06/05/2025: There are experiences that go beyond simply "eating well": they become moments to remember, to tell, to relive with a smile. The evening at Gattonero Osteria con Giardino was exactly this: a perfect mix of taste, atmosphere and, above all, wonderful company. Danilo and Tiziana, true Roman spirits, brought with them all the warmth, irony and generosity typical of the Capital. Between sincere laughter and passionate stories, they made the dinner even more special, transforming the table into a small corner of Rome. The menu? Simply sublime. We started with a textbook appetizer: soft and fragrant culatello, flakes of parmigiano reggiano seasoned to perfection, combined with a pear compote that delicately enhanced its flavor. Then, a delicious surprise: gnocchini stuffed with sausage and stringy cheese, a small indulgence that no one could resist. The cappelletti in broth, comfort food par excellence, were a hymn to tradition: handmade pasta and an intense, warm and enveloping broth. And just when you thought you had reached the peak, here is the dessert trolley, a real parade of temptations: the creamy and well-balanced trifle, the semifreddo with rich and velvety gianduia chocolate, a chocolate cake with a spicy and unexpected touch... The only regret: not having also taken the liquorice tiramisu... bold and surprising, a teaspoon was enough to elect it probably the best ever eaten. An evening like this is a reminder that good food and good company are the most powerful combination there is. Rating: 10 cum laude. I'll be back. And I'll bring friends.
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Recensioni

Il Sole

04/05/2025: menu not full of courses but good
28/04/2025: Siamo stati a pranzo con la famiglia, abbiamo mangiato tutto a base di pesce: come antipasto ho assaggiato un calamaro ripieno morbidissimo con verdure croccanti, risotto di pesce abbondante e ben cucinato, reginette fatte in casa con pomodorini e orata veramente buonissime così come la grigliata di pesce, servizio veloce e professionale, torneremo per provare la cucina tradizionale.

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