In Perugia, very central, decent food, but the IGP white veal fillet with porcini mushrooms, I asked for it to be rare/medium, was difficult to chew (I don't recommend it). The Chianina carpaccio marinated in herbs with truffle zabaglione was appetizing, although the zabaglione seemed closer to Dijon mustard to me.
Roberto Sassi
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01 Giugno 2025
6,0
We chose Il Cantinone for a dinner as a couple and the experience was truly impeccable. The external location is quiet and very pleasant, perfect for a relaxing evening a few steps from the central square of Perugia. We started with a simply delicious truffle meat tartare, followed by umbricelli alla norcina: a traditional dish executed to perfection, truly delicious. All accompanied by attentive service, with friendly and always available staff. A place that we recommend with enthusiasm and to which we will definitely return!
Stefano Sicchiero
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08 Maggio 2025
10,0
Stellar quality.. I had a starter, first course and tiramisu.. they wouldn't tell me what type of biscuit they used because it has a consistency I've never tried.. also offered bitter at the end, maximum seriousness and a feast to remember!!
Absolutely coming back...
Alessio Raggioli
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08 Maggio 2025
10,0
We went on Saturday evening, very good, there were 6 of us plus a little girl. All very good, fast service and very good dishes. Very good panna cotta.
Giulia Fiorini
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06 Maggio 2025
10,0
Great experience!!! See you soon
Pierina DeCono
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03 Maggio 2025
10,0
Recommended dishes:
- butcher's umbricelli with truffle
- cold cuts and cheese platter
- cantucci with sagrantino sauce
Andrea Galassini
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02 Maggio 2025
10,0
We were there on Friday... welcoming restaurant, very kind and approachable staff, excellent food.. I recommend it
ivana pugliese
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28 Aprile 2025
10,0
Excellent food with impeccable service, I recommend it to everyone.
Gfriuli@email.it 123456789
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23 Aprile 2025
10,0
In vacanza a Perugia cercavamo qualcosa che proponesse cucina locale. Il cantinone si è prestato magnificamente a questa ricerca. Abbiamo ordinato della pasta tipica condita con crema di pecorino salsiccia e tartufo, una zuppa di lenticchie e cavolo nero, e una tagliata di vitello che abbiamo diviso in due. Dolce acqua e vino. Servizio attento e veloce con nota di merito per Gabriel che ha operato il servizio del vino in maniera impeccabile mantenendo un profilo di cortese simpatia. Il conto perfettamente in linea con ciò che si è ordinato e per la qualità proposta. Nella mia prossima gita a Perugia (che so già che ci sarà) Il Cantinone sarà un punto di riferimento.
Raffaele T
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23 Febbraio 2025
10,0
Ristorante molto grande nel centro di Perugia, elegante e con tante sale.
Il personale attento e gentile.
Il sabato fanno due turni, alle 20 o alle 21.30.
Cucina locale molto buona, anche i dolci da provare. Il vino della casa un po' acidulo.
Cami-1977rm
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13 Dicembre 2024
6,0