The food is good, but as I've written in other reviews for other places, the prices are now out of my reach. I can't understand how people can spend so much for so little. It's my problem...
Stefano Bonfanti
.
01 Ottobre 2025
8,0
I ate a pleasant surprise last night 💪
roberto naso
.
24 Settembre 2025
10,0
Beautiful place.
Quality food and beautifully presented dishes. The service is punctual and friendly. The price is in line with the offerings. Recommended!
Francesco Cammarata
.
20 Settembre 2025
10,0
Very well cooked food with quality raw materials in a very comfortable environment in a central area. Finally a restaurant with a capital R and not just for tourists passing through. I will definitely be back.
Alberto Toso
.
18 Settembre 2025
10,0
Everything is just perfect here: the ambiance, the service, and the food. We've been here several times and sat both inside and outside. The outdoor seating is very cozy, while the inside is more lively.
The food is one of the best in Cervia, both for the first courses (I definitely recommend the ragù with tonno!!) and the second courses. We'll be happy to come back.
Tina
.
16 Settembre 2025
10,0
Nice place, good food, everyone's friendly. The fried egg tartare is excellent. On-site parking is available. I recommend it.
Romina Baronio
.
14 Settembre 2025
10,0
Excellent cuisine, welcoming atmosphere, impeccable service. Well done!
maurizio gregotti
.
10 Settembre 2025
10,0
We went for dinner on a Friday in September. It was nice, but the service didn't quite capture the true Romagna atmosphere. It might be that the staff was a little more tired at the end of the season.
The octopus was good.
Sara Kleine
.
09 Settembre 2025
6,0
Il termine, Osteria, è un limite, troppo spesso, inopportunatamente utilizzato per richiamare un ristorante a tutti gli effetti, con le sue regole ed i suoi costi. Il Cantinone non fa eccezione: la qualità è buona, il servizio attento, ma nel complesso non entusiasma, mantenendosi in linea con la ristorazione di questo paese, ovvero: non male, ma non ci tornerei.
Enrico S.
.
27 Maggio 2025
6,0
È stata un’esperienza culinaria.
Gamberi in parta kataifi sono ottimi, andrei anche il giorno dopo solo per rimangiarli dal tanto che mi sono piaciuti.
Passatelli allo scoglio degni della famosa scarpetta perché il condimento era buonissimo e i passatelli non coprivano il sapore del pesce. Porzioni giuste per il prezzo.
Ci ritornerò il prima possibile.
Elena M
.
03 Maggio 2025
10,0