Family atmosphere, traditional and homemade cuisine. Excellent pizza
Thomas Sponticcia
.
06 Maggio 2025
10,0
It's worth it, excellent pizzas and lots of friendliness
Melissa Abis
.
28 Aprile 2025
10,0
From the service to the dishes offered, everything was excellent!
laura cannea
.
31 Marzo 2025
10,0
Great Monday night experience for low-carb keto pizza! Excellent pizza, timely service, clean and very welcoming environment. Irene, in the dining room, always kind and helpful. Congratulations Fabrizio! We will be back soon also in company.
Silvia Crosetto
.
26 Marzo 2025
10,0
It doesn't have a wonderful . ................ ............
Ivana Sanna
.
11 Marzo 2025
6,0
Super positive experience! Kind and knowledgeable staff, exquisite seafood dishes with excellent presentation, all at very honest prices! Definitely recommended!
Andrea Monco
.
06 Marzo 2025
10,0
Nice staff, fantastic food. a place to return to
martin eriksson
.
08 Febbraio 2025
10,0
Che dire, trattoria e pizzeria che trasmette a pieno la loro storia e la loro passione verso questo settore facendoti sentire come a casa.
Posso dire che non c'ero mai stato a mangiare personalmente ma ne sentivo parlare già bene in zona, e ad oggi ho capito il motivo; piatti davvero ottimi che rispecchiano la tradizione sarda al 100% con un servizio accogliente ed attento che aumentano il benessere dell'esperienza che si vive da loro!
Piatti di carne, taglieri e tipi Formaggi ci hanno conquistato senza dubbio e perciò torneremo sicuramente per vivere un'altra esperienza culinaria nella trattoria il boscaiolo.
Scenic01983083276
.
01 Febbraio 2025
10,0
A place only for those who want to eat quality! We ate meat being the specialty (there are also fish options). As an appetizer, carpaccio di melina accompanied by artichokes, flakes of pecorino cheese and smoked Angus ham, as a second course large horse belly and sliced chicken gratinated with carasau, for cheese we chose the casizolu di santu lussurgiu, all accompanied by a good red wine and a white focaccia with oil and rosemary made by them.
The trained, professional and friendly staff, you can really see that there is passion and commitment. The place is nice, welcoming and there is a pleasant atmosphere. All this reflects the owner Fabrizio perfectly! Great price for the excellent quality they offer... can't wait to come back, thanks!!
Greta Giorgio
.
27 Gennaio 2025
10,0
Siamo stati in questo locale anche che siamo già andati...
Devo dire che il locale è sempre più pulito e il servizio ottimo.
Abbiamo mangiato tagliere di carne per 2 persone con patate arrosto.
La carne più buona che non ho mai mangiata .
Il menù è ricco ...
Alla prossima...
Nicola C
.
30 Dicembre 2024
10,0