Very good food, nice staff, good service, delicious wine 🍷 small and nice restaurant
Uwe Noack
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04 Settembre 2025
10,0
A small, very welcoming restaurant with a varied menu, excellent food, and very friendly staff. Congratulations on your return, we'll see you again. All the best!
lucio mottola
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01 Settembre 2025
10,0
A casual place. Well suited to the village in which it's located. The food is simple but enjoyable. Overall, a good choice and, if possible, worth repeating.
Antonello Esposito
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31 Agosto 2025
8,0
While in Barrea, I discovered this small restaurant in the town center. I had a wonderful time, including the excellent Sciavatelli pasta with venison sauce in white sauce, which was delicious. I highly recommend it.
GIANFRANCO DE ANGELIS
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28 Agosto 2025
10,0
I ate lunch on a Saturday with a reservation a few days before mid-August (the period before mid-August) along with five other people. The restaurant is typical of an authentic village like Barrea, with the restaurant located up a series of fairly steep stairs (with a handrail). The restaurant is medium-small, with perhaps fewer than 40 seats, both inside and out. The menu is rich in delicious local specialties: cheese and egg balls, sheep's herds, and truly delicious porcini mushrooms. The service was very attentive; I appreciated their willingness to accommodate some of the requests made at the table.
Prices are reasonable.
Highly recommended!
Matteo B
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20 Agosto 2025
10,0
A traditional trattoria in the historic center of Barrea, an intimate spot with just a few tables and a genuine Abruzzese menu. The cacio e ova (pasta balls) are excellent. Service is fast and friendly. Definitely worth a try.
Emilio Affittoprotetto Corvino
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18 Agosto 2025
10,0
Small restaurant with good products.
Edgardo Moccia
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29 Luglio 2025
8,0
Good food, nice outdoor setting.
Valentina
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26 Luglio 2025
8,0
Locale accogliente immerso nel Borgo Medievale di Barrea, personale giovane e ben disposto ad accontentare le richieste.
Menù a mio avviso giusto nella quantità delle portate, con prodotti tipici ed accostamenti ben inseriti.
Onestamente nell’antipasto lo avrei fatto più abbondante con salumi e formaggi, mentre il primo “Strozzapreti al Tratturo” li ho trovati scotti, con la salsiccia lessa non ripassata, è troppo pecorino che copre i sapori del piatto.
Arrosticini saporiti, non sono di quelli piccoli ma sono quelli tagliati a mano un po’ più grandi e ben cotti. Non mi è piaciuto il piatto su come sono stati serviti, mi sarei aspettato la classica “brocca” di coccio con la carta stagnola anche per mantenerli più caldi.
Metto il punteggio 3 per i dettagli in cucina che ho elencato prima.
Ermanno T
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01 Giugno 2025
6,0
Cibo delizioso, personale gentile e location tipica. Lo consiglio per assaggiare prodotti abruzzesi di qualità a buon prezzo.
Mourco P
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06 Aprile 2025
10,0