Excellent appetizers all delicious and tasty, always very cool place even in summer, and in winter fireplace lit, Miriam always prepares different foods using mountain herbs that she knows very well and personally collects .... then the dish we were waiting for arrived: The Ajucche soup to say the least fantastic .... to be applauded. The desserts are always delicious, zabaglione, homemade ice cream with strawberries, hazelnut cake then the blanc-manger to end the dinner well
Well done Miriam, see you next time!!
Luciano Ughetto
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02 Giugno 2025
10,0
Very good and delicious. Excellent ajucche soup!
Giulia Franceschi
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01 Giugno 2025
10,0
55 ani di matrimonio. I miei ospiti ed io (10 in tutto) siamo stati accolti più come amici che come clienti. Trattati da ospiti di riguardo, serviti al tavolo da una sollecita, simpatica, bella ragazza (caratteristica che non guasta), abbiamo gustato portate ottime e abbiamo pagato un conto più che accettabile. Visita al caratteristico "balmetto" compresa. A malincuore, ma più che soddisfatti, siamo rientrati a Torino, ma torneremo qui sicuramente.
Walter G
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29 Maggio 2025
10,0
Excellent high quality food. The lady who welcomed us was very friendly and helpful. Don't miss the nativity scene set up inside the balcony.
Giorgio
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28 Maggio 2025
10,0
Good food... very friendly staff..
Giusy Cupperi
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12 Maggio 2025
10,0
Excellent....
An enveloping and delicate atmosphere...a simple and warm location....an attentive and competent service....an evening meal managed by the owner, from starters to dessert, tasty and totally characterized by courses and dishes typical of the locality....
I highly recommend it....excellent ajucche and miasse....freshly made zabaglione and very high quality digestives....
I highly recommend
Fabio Piazza
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03 Maggio 2025
10,0
E’ la 3 ° volta che frequentiamo questo ristorante ,ed è tutto detto . Numerosi antipasti , non banali bensì legati alla stagionalità e alla cucina canavesana e 2 primi piatti. Cito fra tutti un flan caldo di asparagi su crema di parmigiano..delizioso ! Piatti generosi e spesso con “ ripasso” . L’artefice delle bontà é la simpatica signora titolare , coadiuvata da altre valide donne. Il locale è aperto solo nei fine settimana , su prenotazione , e nelle canoniche festività. In genere il menù è fisso , e all’occorrenza è sufficiente una telefonata per evidenziare eventuali necessità. Beh.. non vi resta che degustarlo ..
TittaTitto
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02 Maggio 2025
10,0
Pleasant surprise
Refined and original food, fantastic combinations with flowers and herbs
Well done Miriam
Rossana Erra
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01 Maggio 2025
10,0