A charming and unique place, with meticulous attention to detail. A warm and welcoming atmosphere, delicious dishes prepared with passion, and impeccable service.
A truly captivating experience, highly recommended!
Valentina Calabrese
.
27 Luglio 2025
Great experience at this restaurant! The staff is really kind, friendly, and helpful. I'm celiac, but I had no problems. Everything was really excellent!!
Francesca Liguori
.
26 Luglio 2025
We were very well received by the owner, who told us a bit about the history of the place. Quality food. A place to come back to without any worries.
Quality, courtesy and Friendliness (with a capital S) are the three adjectives that best describe the place.
Excellent combination of quality and price.
I recommend Baccanale to anyone visiting Assisi.
Gianpaolo Ricucci
.
01 Giugno 2025
Perfect, very tasty appetizers, delicious first and second courses. If then I can have everything without gluten it deserves 10 stars.
Recommended
Gabriele Colzi
.
31 Maggio 2025
SPACIOUS OWNER! We are from Rome and we found this wonderful restaurant! Excellent dishes, carefully prepared and presented in an excellent way. Wonderful location bordering a wall from 100 BC.
YOU ABSOLUTELY HAVE TO TRY THIS RESTAURANT. It will be one of your favorites
Asia Circi
.
30 Maggio 2025
Personale molto cortese e gentile ! Portate molto abbondanti e squisite ! Ottima qualità/ prezzo ! Super consigliato!
Entriamo da Baccanale per caso per ripararci dalla pioggia e perché volevamo pranzare ad Assisi.
Locale molto carino e camerieri eccezionali (bravi/simpatici/giocosi/professionali).
Menu molto buono e portate tipiche.
Prendiamo un antipasto di salumi/affettati e altri sfizi. Più che sufficiente per due persone golose!
Poi una strapazzata al tartufo e la porchetta con cipolla rossa.
Ottimi e porzioni abbondanti.
Vino della casa e acqua e pane.
Totale 72€
Impagabile la simpatia del cameriere che ci ha illustrato le origini del locale!
La qualità del cibo, la simpatia dell'oste , l'atmosfera che si respira all'interno del locale
Giancarla
.
01 Marzo 2025
Piaciuto proprio tanto, direi tutto, qualità, presentazione, preparazione del cibo. Una cosa che ho trovato strepitosa è la strapazzata, cioè l'uovo con tartufo, forse uno dei migliori che ho mangiato. Anche i taglieri ben allestiti, purtroppo obbligato da figlio ai salumi, non ho preso "l'rtolano" che à vista , servito negli altri tavoli, era molto appetitoso. I salumaio comunque è un tagliere eccellente. Vino al calice un sangiovese in purezza ,Margaritelli, ottimo. Unico appunto sui dolci, poca scelta e la chesecake troppo fredda, era difficile affondare il cucchiaio.