An enchanted garden with a beautiful atmosphere, ideal for a dinner and therefore a perfect environment, helpful staff who take care of even the most demanding customers. Two excellent first courses: tagliolini with super seafood and linguine with perfect clams. The possibility of taking the 375ml bottle of wine is good, but it is clear that everything must be paid dearly.
Angelica Lallo
.
16 Agosto 2024
10,0
Positive experience mainly thanks to Riccardo. His kindness, competence and friendliness accompanied us, making the time spent at Bacaro pleasant. Excellent food and also gluten free. See you soon Riccardo
Alessandra Antonucci
.
15 Agosto 2024
10,0
Qualified staff, excellent quality and service, very fresh fish
Nadia Pasca
.
15 Agosto 2024
10,0
We planned our lunch at the last minute, we decided to go to Bacaro, and as every plan made at the last minute it's been the best decision ever.... special mention for Riccardo he is been our waitress, knowledgeable, funny, helpful, kind and so on.... food was good... not special but they also have gluten free options!!! the whole experience thanks to his kindness and dedication made our experience amazing.... thank you so much we will be back soon
emanuela antonucci
.
15 Agosto 2024
10,0
Super place! From food with truly unparalleled quality, super helpful staff and a soft environment, suitable for those who want to relax while enjoying excellent dishes. Top
Matteo Li
.
13 Agosto 2024
10,0
It is always a positive confirmation for me to have lunch in this restaurant
Excellent welcome and professionalism and top quality food. Thank you Teresa Greco
teresa de donno
.
11 Agosto 2024
10,0
Very nice place, friendly but very slow staff. We sat down at 9.15pm and the first ones arrived at 11pm.
We took 3 salmon tartare, a first course of the day with cuttlefish ink and chicory, a plate of mussels, a tuna, a sea bream and 2 plates of pasta with sea urchins, 2 bottles of wine and water
Total 268 euros
High prices
Council no
Laurenzia Fasiello
.
10 Agosto 2024
6,0
Nice location, good fish and friendly staff
Lazarus Ledd
.
01 Agosto 2024
8,0
Un po’ meno delle aspettative per il pesce. Il carpaccio di gamberi molto buono. Per me il primo al di sotto delle aspettative per il tagliolino al Super scoglio. Non erano tagliolini che si sarebbero legati meglio, ma chitarra anche in po’ grossa e un pò cruda, sicuramente con molto scoglio, ma quello un po’ troppo cotto invece risultando non morbido e poco sugoso. Gamberi secchi da sgusciare e non saporiti. Poco sugosi. Le orecchiette tipiche mi hanno detto nella media. L’Angus mi hanno detto detto tenero e ben cotto. Oltre che abbondante. Personale gentile e accogliente, tavoli in un cortile interno accogliente. Punto dolente i prezzi, decisamente alti rispetto all’offerta. Un primo al riccio spago solo non può costare 35 euro, se a Barletta on una pasta originale è davvero ottimamente cucinato lo paghi sui 20! Per esempio. Ma anche la scelta dei vini! Si parte dai 28 euro, trovarne uno a 24 é una impresa.
Franco Etrusco
.
28 Giugno 2024
6,0
Sono venuto con i miei e ci hanno accontentato, ognuno per i propri gusti: filetto , pinsa, patanegra, carbonara.., tutto buono ed i ragazzi gentilissimi
Oro L
.
11 Giugno 2024
10,0