I highly recommend it for anyone who loves the traditional cuisine of this region.
Being a vegetarian I found it difficult.
Friendly staff.
Historic place.
Maria Elena Crabu
.
20 Maggio 2024
8,0
We didn't stay, just ate at the restaurant but I assure you that it's really worth it, from the sensational tortelli (I recommend the pumpkin ones) to the boiled meats and then the dessert cart which is fabulous, above all they still make coffee with the mocha. Finally I can say that it is not a tourist trap. Highly recommended and the owners are very nice.
TomboyVale
.
18 Maggio 2024
10,0
Volevamo fare una cena tipica, tradizionale, e siamo capitati nel posto giusto. É il classico ristorante a gestione familiare, genuino, accogliente, casereccio. Il locale è semplice, classico e un po retro, stile trattoria. C’è un’ampia scelta di piatti tipici: antipasti, salumi locali (ottimo il prosciutto di Parma), primi piatti con gli immancabili tortelli, secondi di carne con i classici bolliti, e ottimi dolci fatti in casa. Tutto davvero ottimo, materie prime di qualità e ben cucinate. I gestori ci hanno consigliato con competenza e gentilezza, descrivendo i piatti, la loro preparazione e i migliori abbinamenti. Prezzi giusti. Siamo stati benissimo e torneremo senz’altro. Inoltre è vicinissimo alla stazione e facilmente raggiungibile a piedi. Hanno anche l’hotel.
Erika
.
16 Maggio 2024
10,0
Very very large room. Perfect modern maintenance (perfect painting), very large with beautiful perhaps antique furniture.
Impeccable cleanliness.
Nice large modern shared bathroom in the corridor as expected when booking.
The adjoining restaurant with typical local specialties is really excellent.
Overall I think the value for money is very good.
Claudio di marino
.
14 Maggio 2024
10,0
Very friendly staff, the room was clean. I had a great time!!!
Alex Rabii
.
29 Aprile 2024
10,0
Ristorante della tradizione, antico, genuino, con prodotti di ottima qualità e una cucina dai sapori antichi. L'atmosfera è d'altri tempi, cortese e un po' ingrigita dal tempo, ma questo non va inteso come un difetto, bensì come una peculiarità. Il Leon d'Oro è legato a una ristorazione da "ultimi dei mohicani": è tutto buono, corretto, onesto, con un tocco di malinconia. 10 e lode agli arrosti e al carrello di bolliti.
matteo i
.
28 Aprile 2024
8,0
Only at the restaurant. Always at the Top. Seeing is believing.
Carlo Maderna
.
28 Marzo 2024
10,0
Gourmet trattoria, one of those places that I would give a penny to and instead they are exceptional for food, service and ambiance. Which is quite intimate and lends itself well to different occasions. The boiled meat is unmissable. If you don't take the dessert from the cart you will only enjoy half of it
Irene Caporali
.
20 Marzo 2024
10,0
Go Parma always Lucia.
Very polite and kind staff.
Lucia Zeuli
.
10 Marzo 2024
10,0