We were at the Villaricca location tonight
We ate like a god
Appetizers and two first courses, their signature dish was the Ischian rabbit and the Genovese
Two bottles of wine
Two bottles of Coca-Cola
3 still water and 4 bitters
There were four of us and we paid €100
The waiters were always kind and helpful and also very friendly, we left them a tip because they deserved it …
Massimo Ferrante
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25 Giugno 2025
10,0
Very friendly staff, excellent food
Benedetto Le rose
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21 Giugno 2025
10,0
We were at La Tana del Coniglio in Villaricca and we left enthusiastic! The welcome was impeccable, also thanks to the director Raffaele, who made us feel at home immediately with his courtesy and professionalism.
We ordered pasta with rabbit, served in a suggestive earthenware pot: authentic, intense and well-balanced flavors, which bring us back to the most genuine tradition of Campania cuisine. Perfect cooking and generous portions.
Also noteworthy is the kindness of the staff, in particular Osiman, the waiter, who in addition to having pampered us throughout the lunch, offered us water and a homemade bitter of his own preparation: truly excellent, aromatic and well-balanced!
A place that absolutely deserves to be visited, where you can breathe passion for cooking and great attention to the customer. We will definitely be back!
Roberto Moccia
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20 Giugno 2025
10,0
Lovely evening at La Tana del Coniglio. We asked for the à la carte menu. The atmosphere is very characteristic and the parking space outside the place is very convenient. We ordered wine, bucatini with Ischian rabbit and mixed meat. The bucatini were particularly good. Friendly service. Excellent for a dinner in the area.
Matteo Vasca
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17 Giugno 2025
8,0
My husband took me and my parents from the north to this very pleasant and welcoming tavern. I must say that the next day I couldn't stop thinking about the goodness and quality of each dish. The rabbit... superlative! The place is promoted and recommended. We will definitely return.
Julienne Baruti
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15 Giugno 2025
10,0
We have just been there, it is worth it... Congratulations
Simona De falco
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09 Giugno 2025
10,0
Here you can eat the real Ischian rabbit. Thank you for opening a branch on the port of Pozzuoli 👍😋
Antonio Sirabella
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06 Giugno 2025
8,0
Ci ho festeggiato la mia Laurea il giorno 29 di Aprile, ero chiaramente troppo distratto per una recensione, ma ora posso esprimermi. Il posto esteticamente non sembra granché, l'arredamento "agricoltura style" si sposa con l'ideologia del posto, ma per gusti personali non lo reputo "bello". Discorso completamente diverso per ciò che riguarda il cibo e la professionalità dello staff, che ha saputo consigliarci e in più di un'occasione ha mostrato interesse chiedendo di eventuali allergie e/o venendoci incontro su alcune richieste "fuori menu". Abbiamo mangiato benissimo, poco da dire. Un antipasto, un tris di primi e una grigliata con patate per secondo, e vi dico solo che abbiamo chiesto dei vassoi per portarci via gli esuberi (nota positiva, lo permettono e sono contro gli sprechi!). Un'esperienza all'insegna dell'indubbia qualità e della convivialità, ad un prezzo decisamente onesto. Ci ritorneremo sicuramente.
P.S. Non so se avrete mai modo di leggere questa recensione, ma grazie, avete contribuito a rendere ancora più speciale il giorno della mia Laurea ❤️
Giuseppe A
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03 Giugno 2025
10,0
Everything excellent! Bucatini with rabbit and lardiata TOP
Manuela Venoso
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31 Maggio 2025
10,0
dopo aver visitato le altre sedi delle hosteria quella di pozzuoli ha fatto veramente la differenza sia per la chef che ci ha deliziato con un buon bucatino con il coniglio e Michele ci ha deliziato con la sua gentilezza consiglio per chi e amante del coniglio ischitano di andarli a trovare .
Giuseppe S
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09 Maggio 2025
10,0