Alessandro is a good entertainer with exquisite food and a particularly excellent choice of wines, impeccable cuisine to try
Sergio Catalogna
.
01 Aprile 2024
10,0
Excellent food and very nice environment. A very nice evening we will definitely return
Maurizio Bruno
.
28 Marzo 2024
10,0
Everything perfect... the menu with price indication is missing... but that's okay
Alessandra “Alestechia” Venditti
.
09 Marzo 2024
6,0
Insieme ad altre due coppie di amici, decidiamo di andare ad assaporare la cucina del Gobbo. All'ingresso ci accoglie - con tutta la sua simpatia - Alessandro (il titolare), che ci consiglia di iniziare con la degustazione degli antipasti (affettati, tartare, zuppe, panini farciti, verdure ecc), ossia una grande carrellata di piccoli assaggi tutti eccezionali e particolari, tanto che si fa fatica a proseguire con altre portate. Comunque, alcuni di noi (..i più intrepidi), votati alla goduria del palato abbiamo optato per un tris di fettuccine ai carciofi, ai funghi e al ragu di carne con salsiccia. Un tripudio di sapori genuini della tradizione, a cui si è aggiunto anche un assaggio di costolette di maiale con contorni, il tutto accompagnato da due bottiglie di rosso della casa. Dimenticavo, un ingordo ha voluto testare perfino la torta della nonna. In conclusione, una splendida giornata, scandita dai ritmi di una buona cucina locale, che non lascia alcun rimpianto e neanche presenta sorprese al pagamento. Conto onesto, connotato da un buon rapporto qualità/prezzo. Bravi, da ritornarci!
Jimmyluglio1969
.
13 Febbraio 2024
10,0
Together with two other couples of friends, we decide to go and taste Gobbo's cuisine. At the entrance we are welcomed - with all his kindness - by Alessandro (the owner), who advises us to start with the tasting of the appetizers (cold cuts, tartare, soups, stuffed sandwiches, vegetables, etc.), i.e. a large selection of small tastings all exceptional and particular, so much so that it is difficult to continue with other courses. However, some of us (..the most intrepid), devoted to the pleasure of the palate, opted for a trio of fettuccine with artichokes, mushrooms and meat ragu with sausage. A riot of genuine traditional flavours, to which was also added a tasting of pork chops with side dishes, all accompanied by two bottles of house red. I forgot, a greedy person even wanted to test grandma's cake. In conclusion, a splendid day, punctuated by the rhythms of good local cuisine, which leaves no regrets and does not even present any surprises upon payment. Honest account, characterized by a good quality/price ratio. Well done, we'll be back!
G. P.
.
13 Febbraio 2024
10,0
Great place, very high quality food
Anna Gianninoto
.
07 Gennaio 2024
10,0
Ottimo ristorante dove si può apprezzare tantissimo la qualità del cibo e non solo. L'ampia scelta e l'abbinamento del vino consigliato dallo chef ne amplificano il tutto.
Francesco Bonomo
.
16 Dicembre 2023
10,0