Too bad I had ordered as per the price list...roasted octopus...and they brought me...the tentacles... compared to other restaurants where you eat fish it is much more expensive, minimum 50 euros per person x 6, 300 euros , in Campania and Vietri sul mare... at the Fisherman's much less and you eat divinely.
Michele Ventola
.
13 Agosto 2024
6,0
Eaten several times in this restaurant, fresh fish and well-trained and always very kind staff.
Giovanni Riccardi
.
07 Agosto 2024
10,0
A guarantee for those who want to eat a good fish dish. The products are of the highest quality and the dishes are plentiful. The courses are particular, "delicious" and suitable for all palates. The owner is super helpful and all his staff reflect this. I highly recommend it.
Susy Pastore
.
27 Luglio 2024
10,0
Small but nice place. I went there for lunch and only had a first course.
The preparation was beautiful and the flavor was also very good.
Very satisfied 🙂
Carmine Vecchione
.
23 Luglio 2024
8,0
Fresh and tasty food with kind crew
Filomena Montefusco
.
07 Luglio 2024
8,0
Restaurant in the center of Atripalda, near the town hall, specializing in seafood dishes. The room, not very large, is furnished with Vietri style majolica with blue and light blue as the predominant colours. The menu offers exclusively fish-based dishes and is quite large and varied. Starters include fried, hot dishes, cold and raw dishes; several choices also between the first and second courses, including fresh fish. The quality of the dishes is medium-high, with certainly fresh fish and good cooking and presentation. The wine list is also good although, when we were there, many were sold out. Friendly and helpful staff. Average prices for this type of venue. Ultimately a good place if you want to eat fish in the area.
Antonio Peluso
.
26 Giugno 2024
8,0
Locale non molto grande,tutto a base di pesce fresco e buono. Buona la carta dei vini, abbiamo preso un ottimo gewistraminer. Abbiamo preso prima un antipasto misto di circa 10 portate, ottima la polpetta, così come il polipo e l'insalata di mare, l'ostrica, ci hanno poco convinto solo le due zuppe, soprattutto quella con i ceci.
Come primo abbiamo preso un ottimo spaghetto alle vongole, piatto abbondante,pieno di vongole,con un ottima cremina al limone.
Ci ha convinto poco l'altro primo con la ricciola che scompariva rispetto agli altri ingredienti, liquirizia e una crema di mozzarella.
Infine un fritto misto, buono e ben fritto.
Conto sui 50 euro a testa, giustissimo per quello che abbiamo mangiato. Lo consiglio
giuseppeds27
.
15 Giugno 2024
8,0
Bel pranzo di lavoro. Tartare ottima e buon fritto. Si vede che c'è la qualità. Rapporto qualità prezzo buono e grande cortesia da parte della cameriera. Ci ritorneró sicuramente
Alberto
.
11 Giugno 2024
9,5
Qualità eccellente a giusti prezzi. Ci ritorneremo!
Giovanni Maria
.
10 Marzo 2024
9,0
L'ambiente è elegantemente arredato, accogliente e informale, creando la cornice ideale per una cena piacevole. La proposta culinaria si distingue per l'utilizzo di ottimo pesce fresco, preparato con maestria dal personale esperto. L'accoglienza è caratterizzata da un servizio impeccabile. Inoltre, il ristorante offre una selezione di pescato del giorno, garantendo freschezza e qualità. Il tutto si completa con un rapporto qualità-prezzo che aggiunge ulteriore valore all'esperienza gastronomica.
Samuele B
.
25 Febbraio 2024
10,0