Fabulous roasts. Amazing oil. Very nice waitress. I highly recommend it!
Playbay
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05 Aprile 2024
10,0
Delicious food, friendly service, affordable prices and a lovely atmosphere. Yes, the portions are small, but that’s good because then you can try more things! The lamb skewers are a must-try. One of the nicest dinner experiences we’ve had in Italy. We would definitely come back again :)
Alexander Agassi
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11 Marzo 2024
10,0
I highly recommend this restaurant: nice atmosphere, very very delicious food, good prices!
DianaJ
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18 Febbraio 2024
10,0
On a sunny Sunday in October, after a nice trip to the Ferrari museum in Maranello, we decided to visit beautiful Modena with the children.
After some vicissitudes given that several restaurants were fully booked, we found this tavern which is slightly outside the historic center of the city.
I would say that this was absolutely a great fortune because in this way we had the opportunity to visit this place masterfully managed, with passion and competence and with a real homely atmosphere, not artificial, but real. In fact, everything is produced in an artisanal way: from fig jams, to grandmother's pickled peppers, to the sublime mustard (which for my partner, devoted to this product, is worth making a new trip, perhaps to enjoy it with some boiled meat). ) and obviously to the homemade pasta and desserts.
What is not handmade by the family is still sourced from highly selected local producers who guarantee exceptional quality of the raw material! In fact, what can we say about the foies gras, or the organic mallard hunter style, or the ricotta used as a filling for the tortelli, or the hare sauce... in short, I would say it was truly a sublime experience which I concluded pleasantly with a good tasting of cheeses.
The lunch was accompanied by an excellent 2011 Orfeo: a pure Cabernet Sauvignon from the Corte d'Aibo company.
Gianni
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28 Gennaio 2024
8,0
Excellent restaurant in the center of Modena. We went last Saturday.
The first courses, the hand-made kebabs and the desserts are exceptional.
Professional service, the girl in the room always kind, attentive and smiling. Waiting times are also good.
Well done, we'll be back.
andrea stefani
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18 Gennaio 2024
10,0
Cozy place, friendly and smiling staff, they care about the customer.
Very good food, I had: fried cheese, Ascoli olives, little guitars and kebabs.
All delicious, a climax of goodness.
Advised
Marco Di Fiandra
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15 Gennaio 2024
10,0
Excellent place to spend a nice evening with friends or as a couple. Among the many dishes from Abruzzo, the sheep alla callara (stewed) is an excellent dish that melts in the mouth, fried cheese and the famous kebabs...
Bruno Leggieri
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01 Gennaio 2024
10,0
Conoscevo gli arrosticini frequentando il mare in Abruzzo e ritrovarli a Modena é stato una bellissima esperienza! Buonissimi, consiglio anche quelli di fegato
Antonio Dotti
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15 Dicembre 2023
10,0
Mia moglie e io siamo stati per pranzo in questo locale situato al centro di Modena. Il ristorante ha cambiato gestione nell’estate 2023 ed è stato completamente ristrutturato. Gli attuali gestori sono due coniugi abruzzesi. Il locale ha due sale ed è ben arredato. Il servizio è accogliente, gentile e professionale. Il menù è formato principalmente da piatti della tipica tradizione abruzzese (antipasto di pallotte cacio e uova, formaggio fritto e peperoni e uova; primo di chitarrina alla teramana; secondi di arrosticini di pecora e pecora alla callara) ma sono presenti anche alcuni piatti modenesi. Noi, da abruzzesi, abbiamo ordinato i piatti tipici della nostra regione e abbiamo costatato che i sapori sono quelli dell’Abruzzo (da sottolineare il taglio manuale degli arrosticini). Le quantità delle porzioni sono abbondanti. Ottimo il rapporto qualità/prezzo.
giovanni c
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17 Novembre 2023
10,0
In questo ristorante si ritrova il sapore dell'Abruzzo : pallotte cacio e ova, formaggio fritto e arrosticini sia di pecora ( ottimi quelli fatti a mano con pezzi di pancetta tra la carne ) e squisiti quelli di fegato e cipolla, introvabili fuori dell'Abruzzo.
Noi li abbiamo accompagnati con uno squisito trebbiano d'Abruzzo ( che ho apprezzato perché ritengo senza solfiti che di solito mi creano problemi ). Vino servito con cestello di ghiaccio : ottimo servizio.
Complimenti alla ragazza che ci ha servito : da sola per tutta la sala, non si è certo risparmiata !
Complimenti !
cuoco55
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04 Novembre 2023
10,0