Hong Li is a restaurant with refined traditional Whenzounese cuisine and delicious dishes cooked with balances of flavours. Rare to find such great Chinese food.
chiara lam nang
.
29 Marzo 2024
10,0
All the staff were really nice and helpful. Good food, reasonable prices. Fun fact, they don't cook chicken.
Silvio Daddioli
.
28 Marzo 2024
8,0
I people love this place, I'm from Prato and particularly passionate about Asian cuisine, despite the choice I have in my city I come here as soon as I can, the beef hotpot is unmatchable. Everything smells of Sichuan and there are some amazing dishes, little by little I'm tasting the whole menu and I've never been disappointed. Thanks to the staff especially for the value for money! 🙏
Daniele Bertocci
.
26 Marzo 2024
10,0
Super nice and welcoming place. Family run and typical Chinese food.
Always safe even when you don't feel like cooking with takeaway ready immediately.
I come back to them often, highly recommended!
Lisa Senesi
.
07 Marzo 2024
10,0
Nice dining experience in a formal Chinese restaurant as there are many in the area.
The starters, first courses and some second courses were excellent, and the goodness of the pork intestines was worth highlighting.
The service is also excellent and above all the location, close to the city center and in an avenue where it is easy to park.
Definitely worth coming back even when just passing through on the motorway
luca lelli ponzani
.
15 Febbraio 2024
10,0
in this place we go beyond the Chinese "standard" in Italy: original and excellently cooked dishes...!
Excellent quality-price relation.
Definitely a place to go..............and return.
leonardo maestripieri
.
15 Febbraio 2024
10,0
First class products. unique service, quiet and elegant environment
Itan Saitta
.
10 Gennaio 2024
10,0
I've been going to Hong Li for years now, for me the best Wenzhuonese cuisine restaurant ever 🫰🫰🫰
在见🤗
Felicia “Felli” Piazza
.
04 Gennaio 2024
10,0
Bel posto, pulito e molto carino. Non è un ristorante ibrido cinese-giapponese come purtroppo va di moda ultimamente, questo è solo cinese e offre cucina del Sichuan (sud della Cina).
Hanno una gran varietà di piatti, molto buoni gli spaghetti in brodo (o ramen come si usa dire) e i primi alla piastra! Agnello alla piastra spettacolare (da provare!), come anche gamberoni e altro!
Personale cortese e perfino spiritoso, molto elastici con il menù (per la bimba abbiamo chiesto pollo fritto, che non c'era nel menù, ma che hanno preparato senza problemi).
Molto buoni anche gli gnocchi dolci al sesamo come dessert e giro di grappette offerte dal personale.
Occhio alle porzioni: da camionisti! Di conseguenza tutti abbiamo assaggiato tutto grazie al piatto rotante centrale e siamo usciti a pancia piena spendendo circa 25€ a persona, impossibile di questi tempi perfino per un ristorante cinese!
5 stelle!
Giorgio Iannone
.
12 Novembre 2023
10,0
Bel posto, pulito e molto carino. Non è un ristorante ibrido cinese-giapponese come purtroppo va di moda ultimamente, questo è solo cinese e offre cucina del Sichuan (sud della Cina).
Hanno una gran varietà di piatti, molto buoni gli spaghetti in brodo (o ramen come si usa dire) e i primi alla piastra! Agnello alla piastra spettacolare (da provare!), come anche gamberoni e altro!
Personale cortese e perfino spiritoso, molto elastici con il menù (per la bimba abbiamo chiesto pollo fritto, che non c'era nel menù, ma che hanno preparato senza problemi).
Molto buoni anche gli gnocchi dolci al sesamo come dessert e giro di grappette offerte dal personale.
Occhio alle porzioni: da camionisti! Di conseguenza tutti abbiamo assaggiato tutto grazie al piatto rotante centrale e siamo usciti a pancia piena spendendo circa 25€ a persona, impossibile di questi tempi perfino per un ristorante cinese!
5 stelle!
giorgioi817
.
12 Novembre 2023
10,0