Perfect place to relax. Pizza was amazing and the meloncello was delicious.
Teodora C
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14 Giugno 2025
Dinner May 30, 2025. Spacious rooms, well-spaced tables. Punctual, impeccable and unpretentious service. Splendid dishes with special mention for agnolotti with roast beef sauce and finanziera. Creamy ice cream of incredible goodness. Fabulous restaurant.
Francesco Brenna
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06 Giugno 2025
Worth the trip and a star for each member of staff. Impeccable in everything. A true gastronomic experience to discover an extraordinary region like Piedmont.
mariannam.
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27 Maggio 2025
A very natural location, the service is extremely high, elegantly simple environment. The food is truly exceptional
Lucia Varasano
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27 Maggio 2025
Immersed in the poetry of the Langhe, the Garden del Lago del Guido Ristorante is a jewel of nature and taste. A starred cuisine that reinterprets Piedmontese tradition with a light hand and a deep heart. Every dish is a journey, every glass a revelation: Fontanafredda wines give emotions to remember.
A dream experience, suspended between the lake, vineyards and stars.
Fabrizio De Siati
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27 Aprile 2025
Superb location on the estate with careful and scrupulous architectural recovery of the building where the King met with the "beautiful Rosin". The starred chef Alciati and his entire staff have been able to create a place of palate bliss with dishes of extraordinary delicacy in their simplicity accompanied by excellent wines not only from the Fontanafredda winery. This place is definitely worth a trip to the Langhe, which will certainly be followed by a visit to the cellars.
Sandro Cammelli
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27 Aprile 2025
Very positive experience. I recommend trout, agnolotti and ice cream!
We will return and above all we will recommend it.
Linda Di Gregorio
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19 Aprile 2025
Very tasty, great wines, excellent service.
Rani Shoham
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05 Aprile 2025
Tutto è perfetto qui, nell’ex dimora de “la Bela Rusin”, la moglie morganatica di Re Vittorio Emanuele II. I fratelli Piero e Ugo Alciati continuano la grande tradizione gastronomica del papà Guido riproponendo sempre in grande stile i loro piatti della tradizione. Per noi questa volta il menù da 85€ con un risotto al cardo gobbo che da solo valeva il viaggio. Poi agnello, finanziera, agnolotti da mangiare “a mani nude”, dolci strepitosi. Inutile sottolineare la cordialità e bravura del personale di sala perfetto anche nel consigliare i vini “giusti”.
Maur0Demichelis
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26 Febbraio 2025
Ottimo sotto ogni punto di vista.
Location, Servizio, format Enogastronomico.
Eccellenza del territorio proposta e presentata Magistralmente.
Occhi e palato soddisfatti.
Antipasto, primo, secondo e dolce assolutamente unici.
Colori e sapori.
Assolutamente consigliato.
Complimenti.
Massimolm
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08 Febbraio 2025