Excellent traditional Piedmontese dinner.
angelo conte
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24 Giugno 2025
10,0
Friendly service. It was very quick. The raw ground beef (crude) was delicious. The zabaglione was delicious.
Franca Wiemers
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31 Maggio 2025
10,0
Great Piola in a central location. Large portions and exceptional food!
Federica Fumagalli
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17 Maggio 2025
8,0
The place has maintained the old Piola atmosphere, where my dad played cards with friends, with small changes that improve.
The jovial welcome, the fast and efficient service between courses, leaving plenty of time to eat peacefully and chat, what more could you want?
We took (there were 8 of us) a bit of everything, from the cutting board to the first courses and desserts
All very good and plentiful, with low prices
I highly recommend it
Paola Zanfa
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12 Maggio 2025
10,0
Dinner x2.. Great Weather so we choose an outside table. BEST AGNOLOTTI in town! Thanks to the staff… even if the kitchen was almost closed (10pm+) they allowed us to select most of the options offered in their Menu. We will be back! 100%
Fabio Di Carlo
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02 Maggio 2025
10,0
Qualità, simpatia e cordialità! Sono stato con la mia famiglia due volte a pranzo durante una breve vacanza. Ottima qualità prezzo, molto buoni gli antipasti provati ( peperoni con acciughe e sala verde, vitello tonnato, insalata russa piemontese, lingua con salsa verde), primo tagliatelle con ragù bianco e l’arrosto con patate. Interessante anche la lista di carni crude. Consigliatissimo!!!
Marco B
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29 Aprile 2025
10,0
Classic Piedmontese pioletta, courteous service and delicious food, a stone's throw from Piazza Vittorio, if you are passing through Turin and want to eat something local, stop here!
Daniè
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28 Aprile 2025
10,0
One of the best places to eat in Turin
Simone Trischitta
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14 Aprile 2025
10,0
Nice trattoria, great typical food of Turin
Marco Dalla Valle
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12 Aprile 2025
10,0
Da Venezia per visitare Torino e gustare la sua cucina. Tra i tanti ristoranti c’è lui, da Erminio Esportazione Vini, dove ti senti coccolato come a casa, dove sanno consigliarti tra i piatti tipici migliori, che ti faranno venire voglia di tornare da loro. Bravi ragazzi e complimenti!!! Parola di chef.
Giorgio Z
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16 Febbraio 2025
10,0