Upon our arrival we were greeted with a truly special proposal: to dine inside a barrel in the snow. We were initially a little perplexed, but it turned out to be a wonderful surprise and a truly unique experience.
The location is extraordinary, a mix of magical atmosphere and intimacy. Despite the particularity of the place, the staff was always present, attentive and helpful, making us feel pampered at all times.
The food? Simply delicious! Each dish was taken care of down to the smallest detail, and the quality of the raw materials was clearly perceived. The cost is absolutely adequate for the excellence of the food and service offered.
An experience that I would recommend to anyone who wants to try something different and unforgettable. We will definitely be back!
leonardo lecca
.
22 Dicembre 2024
10,0
The enveloping and welcoming feeling of entering someone's home pervades you, the typical dishes and home cooking are truly excellent without compromising on the professionalism of the staff
Simone Cortese
.
09 Dicembre 2024
10,0
Good food, always crowded place with various rooms, reservation essential, friendly staff, bill a little above average. Certainly to be recommended
Roberto Spinazzola
.
01 Dicembre 2024
8,0
Successful dinner between two couples of friends. Really tasty and well-prepared dishes, very kind staff, more than honest prices. I highly recommend it to anyone who is in the area and wants to try the typical local cuisine
Beniamino Buonsanti
.
30 Novembre 2024
10,0
Everything excellent. Exceptional staff. Lovely place.
Daniela Cinti
.
20 Ottobre 2024
8,0
The food is incredible, I would define it as a gastronomic experience. High quality products with careful preparation and elegant presentation. It is also necessary to highlight the friendliness of the waitresses. Restaurant of 10.
Dani
.
13 Ottobre 2024
10,0
Typical very popular South Tyrolean stube. The dishes offered are traditional and excellently prepared. The girls who served were very courteous.
ivana cappellari
.
07 Ottobre 2024
10,0
Already the second year that I come here to eat, excellent food, generous portions and delicious desserts.. highly recommended
Cristina Mazza
.
06 Ottobre 2024
10,0
Tre sere a cena. Due si ed una così così . Locale molto bello arredato tradizionalmente. Personale gentile, presente. Goulasch ottimo,costine buonissime (assolutamente non unte), piatto con salsiccia, formaggio, funghi e polenta, tris di canederli. Tutto molto buono e ben presentato. Uova e speck con quest' ultimo "croccante" tipo bacon (può piacere più morbido),e Rosticciata con carne di manzo, buona, tagliata fine e patate (per il mio personale gusto troppo morbide). Per due sere ,avendo prenotato all'interno (moltissimi posti coperti all'esterno) siamo stati accolti con il tavolo libero. L'ultima sera , l'afflusso dei clienti era talmente elevato, che abbiamo dovuto attendere una mezz'oretta. La proprietaria è stata gentile , ci ha offerto due calici di prosecco, per ingannare l'attesa. È uno dei locali tipici più "gettonato" e decisamente c'è il suo perché.
Cavallari A
.
28 Agosto 2024
8,0
Abbiamo pranzato in questo ristorante durante il nostro soggiorno a Dobbiaco. Cibo mediocre, forse perché avevamo aspettative alte. Sembra quasi tutto pre cotto e solamente riscaldato. Servizio molto freddo e disattento.. alto rapporto qualità prezzo . Personalmente non torneremo
123ceci
.
09 Agosto 2024
6,0