We went to this restaurant on a Sunday evening. The environment is very nice and welcoming
All the dishes we tasted were excellent, from the cold cuts to the first courses and even the homemade sausages. Leave a little space for the dessert which closes this experience perfectly. Super recommended!
Honest value for money, starter+first course+dessert for €35 each.
Irene Catelani
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19 Gennaio 2025
10,0
The best in the area, excellent, really good!! friendly and fast
catia fiorello
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18 Gennaio 2025
10,0
Very warm welcome and restaurant in the style of the region
The dishes we ordered were very well cooked with lots of flavor.
The prices are more than reasonable and you will be entitled to a little digestive!
Really recommend
Yves Depierre
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15 Gennaio 2025
10,0
South Tyrolean home cooking is served in a wonderful ambience. Very nice staff.
Sepp H.
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11 Gennaio 2025
10,0
Very good price-performance ratio. Service very friendly, fast service and good food
claudia perathoner
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11 Gennaio 2025
10,0
Good food, very nice service. Good value for money. Definitely recommended.
A. M.
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11 Gennaio 2025
10,0
Own meat products, great wine selection and very cozy atmosphere thanks to warm people ❤️
Michael Kostyshyn
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06 Gennaio 2025
10,0
Typical Tyrolean food, very good and of the highest quality.
Valentina Bagnariol
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06 Gennaio 2025
10,0
Per noi è una tappa obbligatoria sia d'estate che d'inverno. Come sempre anche ieri sera siamo stati benissimo. Uova con lo speck, goulash, rosticciata, salsiccia, patate. Vino sia bianco che rosso ottimo. Grappa offerta all'uscita. Locale frequentatissimo. Consigliatissima se non indispensabile la prenotazione.
Cavallari A
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03 Gennaio 2025
10,0
Tre sere a cena. Due si ed una così così . Locale molto bello arredato tradizionalmente. Personale gentile, presente. Goulasch ottimo,costine buonissime (assolutamente non unte), piatto con salsiccia, formaggio, funghi e polenta, tris di canederli. Tutto molto buono e ben presentato. Uova e speck con quest' ultimo "croccante" tipo bacon (può piacere più morbido),e Rosticciata con carne di manzo, buona, tagliata fine e patate (per il mio personale gusto troppo morbide). Per due sere ,avendo prenotato all'interno (moltissimi posti coperti all'esterno) siamo stati accolti con il tavolo libero. L'ultima sera , l'afflusso dei clienti era talmente elevato, che abbiamo dovuto attendere una mezz'oretta. La proprietaria è stata gentile , ci ha offerto due calici di prosecco, per ingannare l'attesa. È uno dei locali tipici più "gettonato" e decisamente c'è il suo perché.
Cavallari A
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28 Agosto 2024
8,0