Eccellente trattoria a conduzione familiare. L’utilizzo garbato di erbe aromatiche della zona conferisce ai piatti identità originale e personalità
paolo_6517
.
17 Agosto 2024
10,0
A very particular place, characteristic, intimate, and welcoming even if a little *rustic*, beautiful flowers. Both inside and outside there are works in worked stone, sculpted wood, frescoes created by the owner (and a friend of his)... the food is very good (I took strips of scottona with the scent of lavender and wild fennel accompanied by cooked and pickled vegetables. Then a cream ice cream with mixed preserved fruit and other slightly cooked and I think a little caramelised...AMAZING)...All very genuine and tasty!!!
Sonia Fermi
.
09 Agosto 2024
10,0
Amazing restaurant with delicious high quality vegetarian dishes also available. Very friendly owner and staff, they welcome dogs as well. Highly recommend this unique place in a beautiful area in the hills. We will definitely come back!
Eva Keresztes
.
01 Agosto 2024
10,0
A pleasant discovery.
An enchanting journey through the secret recipes of the staff.
Advised
MATTEO BALDISSARRI
.
22 Luglio 2024
10,0
The restaurant is located near the path that leads to the spectacular cave of San Giovanni d'Antro. The environment is welcoming and from the terrace you can enjoy an excellent view of the valley. The dining rooms are large and not excessively furnished and crowded, making it pleasant to chat with friends. The menu is exquisite, based on wild flowers and herbs. The service is excellent with attentive and kind staff. The cost is just above average, but considering that the menu is homemade, it is worth going there and enjoying the scents of nature.
Maila Marangone
.
10 Luglio 2024
10,0
Very good and genuine food, beautiful view of the valley.
Caterina Tonoli
.
10 Luglio 2024
10,0
We were in this fantastic place on the occasion of the feast of St. John for the fire of the Kries. The owner Maurizio has a strong artistic streak and is a very knowledgeable person with a great knowledge of the traditions of the valleys.
Thanks to his availability and hospitality we immersed ourselves in the magic of those places. Helpful and friendly staff. High quality food prepared in a simple but very particular way with great attention to detail.
Highly recommended for those who want to live an experience out of the ordinary in search of real flavours. Compliments!
Francesco De Lucia
.
24 Giugno 2024
10,0
The place is nice, the food and drinks were very good, the owner was knowledgeable and friendly.
cristian braini
.
23 Giugno 2024
8,0
Discovered by chance, splendid place, refined farmhouse, excellent food, fantastic staff..
melania comisso
.
09 Giugno 2024
10,0
Ristorante collocato nel borgo, nei pressi immediati della Grotta di San Giovanni d’Antro, luogo suggestivo dei monti di Pulfero, ricco di una lunga storia che comincia addirittura nel Neolitico; il locale si trova subito dietro la chiesa del borgo, ed è raggiungibile scendendo una scalinata o una ripida discesa.
Alcuni tavoli sono disposti sulla terrazza davanti all’ingresso del ristorante, alcuni altri si trovano suddivisi nelle due salette che si incontrano una volta varcata la soglia, e per finire una bella e luminosa veranda accoglie ulteriori tavoli, tra i quali quello al quale ci siamo accomodati.
Arredamento ed ambiente caldi ed accoglienti, con pareti e soffitto decorati con gusto ed originalità, degno contorno di tavoli spaziosi e ben allestiti.
Accoglienza cordiale da parte del proprietario e del personale di cucina.
Menù con piatti fantasiosi, che propongono ingredienti di stagione e prodotti del territorio, ben assortiti e combinati tra loro.
Noi abbiamo spaziato sul menù, scegliendo ravioli con ripieno di petto d’anatra e ravioli ripieni di borragine, oltre a gnocchetti ripieni di ciliegie, ravioli ripieni di luppolo, e spaghetti al pesto di aglio orsino.
Come secondo piatto, rotolo di coniglio con guarnizione di patate al forno e di verdure (carote, zucchine, rape rosse, pomodorini), molto croccanti e gustose.
Per finire in bellezza, un buonissimo cheese cake alle more.
Abbiamo bevuto un ottimo Cabernet della casa, acqua minerale, e caffè.
Pranzo di ottima qualità, a coronamento di una piacevole giornata in compagnia di buoni amici; conto equilibrato ed ottimo rapporto qualità/prezzo.
Daniele B
.
04 Giugno 2024
10,0