Congratulations, good food. Service much appreciated, I will return, Frico very good.
Eddy
.
14 Marzo 2025
10,0
Don't miss it! Exceptional cuisine, genuine foods carefully chosen by the owner Renzo. Exceptional Frico offered in a thousand variations. Selected cured meats, I recommend the pig cow and the lard. Friendly and pleasant table service. Family atmosphere and a chat with Renzo makes you feel at home.
Ross Bra
.
09 Marzo 2025
10,0
A good frico in a vintage place... Too long of a wait... But if it is freshly prepared... Better if there aren't too many people
GIOVANNI RICCI
.
08 Marzo 2025
6,0
Typical local, rustic. Friendly, welcoming place. The main dish is frico in all its endings. Paid the right amount and in the end also many liqueurs offered!
Matteo Di Gennaro
.
25 Febbraio 2025
10,0
Simplicity always wins.
Typical Friulian products of excellent quality and very low prices.
Keep it up.
Dre Dre
.
22 Febbraio 2025
10,0
Very good frico, I took the ombre frico and it was really excellent. Nice place and friendly staff.
Eddie Gobbo
.
15 Febbraio 2025
10,0
⭐️⭐️⭐️Good good good!!!⭐️⭐️⭐️
Valuable raw materials in an atmosphere suspended in time, friendly staff.
Absolutely recommended!!!
Stani X
.
14 Febbraio 2025
10,0
We had lunch at this trattoria in Strassoldo. Classic traditional cuisine without frills.
Excellent quality of products and generous portions.
I highly recommend the Frico (one of the best I've ever eaten) and the pork shank with baked potatoes and polenta.
stefano nicolosi
.
09 Febbraio 2025
10,0
Siamo stati a pranzo il giorno della Befana, locale a conduzione familiare,tutti molto gentili.
Abbiamo gustato un antipasto di affettati di carne di "limousine"...ottimi.
A seguire pasta( fatta in casa) condita con canapa e blu di caprino, una sorta di gorgonzola di capra, e noci... squisiti... ovviamente non potevamo non gustare il piatto di frico con pere e polenta...
Sicuramente torneremo per provare altre varietà del piatto con il frico.
Super consigliato.
Lia C
.
06 Gennaio 2025
10,0
La Trattoria Fricheria al Cavallino, situata nel borgo di Strassoldo, si distingue per un'atmosfera vintage ma piuttosto trascurata, soprattutto nell'ingresso.
Il personale gentile e accogliente, ma l'offerta culinaria delude. Il frico, specialità della casa, ha un rapporto sbilanciato tra patate e formaggio, con predominanza delle prime, e la polenta (stile valsugana) che lo accompagna risulta grumosa e insapore.
Il dolce, semifreddo al croccantino, servito congelato, è difficile da mangiare e poco gustoso (con una presenza eccessiva di cristalli di ghiaccio in bocca - spero di aver reso il concetto -).
In sintesi, nonostante la buona accoglienza e la posizione pittoresca, la qualità del cibo non ha soddisfatto le mie aspettative.
_TraVeL_FvG_
.
13 Ottobre 2024
6,0