Simple restaurant but what matters is eating well
cristian succi
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25 Luglio 2025
8,0
The tortelli with butter and sage, and the homemade ones with ragù, are truly authentic and delicious!
We've been coming here since my grandparents' time, and the quality is always top-notch!
Eleonora Roversi
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20 Luglio 2025
10,0
The food is excellent and the preparation is very homely, the staff is super friendly, the environment is dated but that's not the problem. It is not refrigerated and the toilets are very dilapidated
Daniela Pocci
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06 Luglio 2025
10,0
An old-fashioned trattoria, with good and genuine flavours
cinzia magi
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03 Luglio 2025
10,0
Great food, not a great location but convenient to the road and plenty of parking
Giuliano Nora
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27 Giugno 2025
10,0
Homemade cuisine, excellent first courses, super trifle.
Alessandro Bassi
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07 Giugno 2025
8,0
If you're en route from Pisa via Grosseto into the Maremma and looking for a place to stop for lunch then this is a great option. Not far off the main highway and serving good Tuscan food from a chalkboard menu. Local food and atmosphere.
Andrew Lord
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03 Giugno 2025
8,0
Senza tanti giri di parole, qua si mangia bene e si spende il giusto. A me piacciono molto i tortelli maremmano, fatti a regola d'arte e con un ottimo ripieno bilanciato. Poi non si può non prendere il loro cinghiale, veramente tenero e saporito. Prezzo molto onesto! Bravi..
ALESSIO P
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24 Maggio 2025
10,0
Tortelli made like grandma's, all dishes are genuine and tasty. The wild boar hunter style is special. Run by three friendly and kind local brothers. Advised
Filippo Marzocchi
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04 Maggio 2025
10,0
Ero da solo sabato 5 aprile, ho preso un piatto di ravioli al ragù di cinghiale, un cinghiale in umido con patatine fritte, una zuppa inglese, il tutto accompagnato con una bottiglia d'acqua e un quartino di vino rosso.
Prezzo totale 37 euro.
Cucina semplice, casalinga, ma tutto buono.
MITOMAN-KING
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06 Aprile 2025
8,0