Di Rif or di raf I have been going to this place for 30 years. I have also had a few mid-August lunches, always found the pizza to be excellent, always amazing. I have to be honest, I preferred it with the wooden roof, but that's fine too....😉😉😉
Armando Consonni
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11 Maggio 2025
10,0
The specialty is the giant pizza they bring you. It's the typical low, light pizza, but it fits. The dessert with ice cream and crunchy wafer was good. Prices well below average when it comes to pizza costs, but the rest also costs less than the prices going around nowadays. The place is simple, old style but it has remained as it once was since I also came there as a child. Friendly staff
Loredana Farina
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05 Maggio 2025
8,0
Very good pizza, ok prices, excellent service
Massimo Toninato
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04 Maggio 2025
10,0
Delicious pizza and fast service..
Alessandro valcamonica
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04 Maggio 2025
8,0
Good pizza as always, a guarantee
Daniel “Dany” Tatu
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03 Maggio 2025
10,0
Stuck in the 80s, without praise and without infamy
Orazio Cornelli
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07 Aprile 2025
6,0
The pizza is good, perhaps not stratospheric but certainly appreciable. It's really XXL in size, which means that for me, a pizza lover, it means not having the embarrassment of having to order another one😄. Genuinely courteous service, excellent. The atmosphere is perhaps a little retro, but just think of having gone back forty years... and that's fine.
Salvatore Virtuoso
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26 Marzo 2025
8,0
Solita pizzeria a conduzione familiare, molto cortesi e disponibili. Ma non c'è praticamente niente di vegano, sul menù. Quello che si può prendere è la solita pizza con pomodoro, verdure e mozzarella...chiedendo di non mettere la mozzarella (che poi però comunque pagherai). Sempre la solito storia, comune a moltissime pizzerie: ZERO opzioni vegane e se chiedi di togliere qualcosa, paghi comunque quel qualcosa (nel mio caso, la mozzarella) e non vengono messe più verdure. No, assolutamente. La pizzeria praticamente poggia tutta la sua fama, per quanto mi riguarda, sulla grandezza delle pizze.
Austin
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25 Marzo 2025
6,0
We have tried everything over the years: meat, fish, pizza. always a great satisfaction! a place that deserves it! thank you
Cornel Ionescu
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24 Marzo 2025
10,0
Cenone di S. Silvestro 2024. Menù esclusivamente di pesce. Ottime tutte le portate tra l'altro con possibilità di bis! Alla fine un dessert strepitoso di Sal de Riso Come sempre servizio perfetto e senza troppi tempi morti. Tutto calcolato alla perfezione per traghettare al Brindisi di mezzanotte. Ringraziamo Nicola e Tania per la loro consueta cordialità. Un grazie anche alle ragazze che hanno servito in sala con allegria! Per noi, clienti abituali da 15 anni, un porto sicuro. Alla prossima.
Lorena N
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01 Gennaio 2025
10,0