Super friendly service, it also worked wonderfully in English. I wanted to drink a wine, but I'm not experienced at it. The friendly waitress offered me 3 wines to try and I then decided on one. The food was really well made and beautifully presented, but what is not possible in this price range is that the food is served on cold plates. Otherwise 5 stars.
Basti B
.
18 Agosto 2024
8,0
A place of unique hospitality, cleanliness and quality... excellent quality food, the same refined in every detail even in the service and presentation.
Another super positive note, the absolute cleanliness, during the entire stay there was not a fly or a mosquito present.
Simply exceptional.
Excellent reality that goes beyond the usual cutlet offered by everyone.
antonio virzi'
.
16 Agosto 2024
10,0
Very comfortable environment, two of us were curious to taste the different types of meat they offer, and I must say very satisfied! From the warm welcome to the bill... truly an experience that will have to be redone as soon as possible.
All well prepared on the different types of meat... fantastic bread made by them.
We will be back soon thank you very much
Odessa Zappulla
.
08 Agosto 2024
10,0
Meats from various parts of the world,
Friendly staff
The bread they produce is delicious.
Janka Magrì
.
06 Agosto 2024
10,0
Curious to taste zebra meat and kangaroo meat, we start from the province of Enna to reach this place in Nicolosi.
Attentive and kind staff, very attentive and friendly, a very nice and welcoming place, but above all very clean.
We didn't have a good dinner,
but VERY GOOD, everything delicious, I recommend these exotic meats because the taste is really special, especially accompanied by house sauces and good wine, the bread was excellent, 4 types of bread, 4 types of different flavours, the zebra tartare was really something delicious.
I recommend this cute little place to everyone to give new flavors to your palate.
Waitress 1st points and also the chef i.e. the owner Agatino super welcoming.
We were really happy.
WE WILL SEE YOU SOON DEFINITELY
Ivana Baglio
.
30 Luglio 2024
10,0
Settimana scorsa, insieme alla mia famiglia, ho scelto Filetteria Marconi per una cena speciale.
Personale gentile e disponibile ad esporre le eventuali novità presenti in menù (come i nuovi burger) o per descrivere i "fuori menù" o il "primo del giorno".
Per la nostra cena, abbiamo scelto di provare la degustazione di salami (struzzo, cavallo, pecora, wagyu e salame al tartufo);
per poi proseguire con l'antipasto misto di salumi e formaggi locali, dove fa da padrone la ricerca e la scelta dei prodotti (tutti buonissimi).
Entrambi gli antipasti sono stati accompagnati dal cestino di pani contenente le quattro tipologie prodotte dallo chef.
Come portata principale abbiamo scelto una costata di Swami Beef (origine Danimarca), accompagnata da un tris di salse da accompagnamento e da verdure con patate.
Con noi era presente anche una persona vegetariana, rimasta molto contenta per la bontà dei formaggi presenti nell'antipasto e per il primo scelto (agnolotti ripieni con ricotta di bufala).
Per finire la cena, abbiamo provato la panna cotta affumicata con coulis di pesche: un'esplosione di sapori! Consigliatissima!
Vini consigliati:
- Fleur Du Cap - Cabernet Sauvignon (etichetta Sudafricana) per accompagnare antipasti e portata principale.
- Cantine Fina - El Aziz per accompagnare il dolce o per finire la cena in dolcezza.
Che dire, a distanza di anni Filetteria Marconi si conferma uno dei migliori ristoranti mai frequentati.
Alessio
.
20 Luglio 2024
10,0
Everything excellent!!!
A little exaggerated in prices.
Carmelo Statella
.
16 Luglio 2024
8,0
Filetteria Marconi offers the opportunity to eat particular and absolutely uncommon meats. For those who want to experiment I recommend the kangaroo.
I suggest serving the fried potatoes using truly "fresh potatoes" and not frozen ones, you can feel the difference.
Antonio Fusco
.
02 Luglio 2024
6,0
All fantastic... kangaroo is my favorite meat now
Lucia
.
12 Giugno 2024
10,0
Eccellente carnezzeria che propone piatti nei quali a farla da padrona è l'altissima qualità della materia prima proposta.
Andare la prima volta vuol dire tornare di nuovo, perché è forte il desiderio di provare le varie carni proposte.
Ottimi anche gli antipasti e i primi; ricercati e pregevoli i vini proposti.
Servizio altrettanto ottimo: personale di sala premuroso e pronto. Un plauso, naturalmente, va anche a chi si trova in cucina, perché per predisporre un buon piatto non ci vogliono solo ottimi prodotti... bisogna anche saperli trattare e preparare a modo.
Non conoscevo la Filetteria Marconi: se si ha voglia di gustare carne di un certo livello, non si può fare a meno di andare.
Guido B
.
17 Marzo 2024
10,0