Un locale abbastanza nuovo a Talenti che migliora sicuramente l'esperienza disastrosa con quello che fino a qualche tempo fa era al suo posto.
Servizio cosi' cosi' effettuato da ragazzi molto giovani ma inesperti; comunque assolutamente volenterosi e questo e' un punto a loro favore: faranno esperienza.
Sicuramente rapidi (addirittura troppo?).
Antipasti abbondanti e buoni.
Primi buoni per quanto non eccezionali a livello di condimenti.
Piu' di una pietanza nel menu non presente in cucina.
Provati per secondo dei carciofi assolutamente amari quasi al limite del mangiabile.
Patatine fritte buone ed abbondanti.
Per un pasto veloce ed informale un posto adatto.
Marco_Gancio
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29 Marzo 2025
6,0
Very great restaurant, top welcome!! Very good pizza food, delicious hamburger meat, even better to book in advance!! I have to try the meat sushi
Alby Films
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20 Marzo 2025
10,0
A very good restaurant. A high-end restaurant.
Constantin Atudosie
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19 Marzo 2025
10,0
If you want to spend a great evening, cool talents and the right place to eat great food and find a friendly and top staff able to satisfy every little attention of the customer, what are you waiting for, come and you will not regret it
Giorgia Valentini
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17 Marzo 2025
10,0
Very friendly and welcoming staff, quick to serve, clean and fairly well-kept environment, very good pizza.
Lorenzo Longano
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16 Marzo 2025
8,0
Excellent excellent service, fast and very kind
Alessia Imparato
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13 Marzo 2025
10,0
Very high quality of each dish, truly a nice surprise
Francesco
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11 Marzo 2025
10,0
A beautiful place, a spectacular grill, it gives you the idea of the restaurants of the villages where everything is good, and the cuisine is even better than the product, we ate divinely is to say the least, a cut of boneless beef for two people with a cooking worthy of the author, the excellent Venetian quality Chardonnay wine, but the highlight is the sublime chocolate and blueberry mousse ice cream, a unique flavor to eat slowly and close your eyes to dream, the price given the very high quality of the products, it is truly sustainable and rewarding especially for palates who know good food
Gianni
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07 Marzo 2025
8,0
It was my first time in this restaurant.
Apart from the great confusion in the restaurant, I ate quite well, decent pizza and ditto cold cuts, only the chips literally tasted like fish 🐟 😓😓
I can't judge anything else because I didn't eat anything else but the other things didn't seem bad.
I'll be back, maybe not on the weekend!
Hello 👋🏼
Giorgia Della Valle
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01 Marzo 2025
8,0
Pranzo di famiglia, attesa lunghissima per avere quanto ordinato. Con esito catastrofico, la pasta è arrivata dopo tanto, troppo tempo quando chi aveva ordinato dell’altro.
Spiedone di carne, che doveva essere la specialità, niente di particolare, sembrava del precotto e poi ripassato per l’occorrenza.
Un consiglio aumentate il personale, quando il locale è pieno, oppure non accettate troppe prenotazioni
hallone
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16 Dicembre 2024
6,0