Very popular place and delicious food, a line of locals and tourists
While waiting for a table they gave us a bottle of wine and said it was free, and then added it to the bill without saying anything (our opinion, because the amount on the check came out 12e higher - as was the price of the bottle of wine)
Sasha Mk
.
29 Giugno 2025
8,0
Perfect place for lunch, we went back twice in our short stay, super fair prices, generous portions, friendly service. Highly recommended!
Giulia Pergolini
.
29 Giugno 2025
10,0
I ate pasta with sardines for the first time, very good, fair prices and welcoming place
Francesco Montuoro Mollo
.
29 Giugno 2025
8,0
A very atmospheric place with delicious food. I recommend visiting in the evening to fully enjoy the ambiance
Aleksandra K
.
29 Giugno 2025
10,0
By far the best pasta I had during my time in Sicily. Highly recommend.
Brynn MacDougall Corcoran
.
29 Giugno 2025
10,0
The food is great, they behave very well, they are very attentive
Sara Anaya
.
29 Giugno 2025
10,0
We went for dinner and were treated wonderfully. The food was delicious and plentiful. The place is very unique, with all the restaurant tiles painted by customers. We would definitely go back. 100% recommended.
Javier Rodriguez
.
28 Giugno 2025
10,0
It's too touristy now. Good food, but not exceptional and expensive for the context
Luigi Campomenosi
.
24 Giugno 2025
8,0
posto caratteristico, unico nel suo genere. Una offerta limitata a non molti piatti, gran parte nella tradizione palermitana e ben preparati. L'ottimo rapporto prezzo/qualità comporta che non è facile trovare posto, soprattutto perché molto frequentato da turisti. Normalmente in questi cosi la qualità diventa scadente perché si tratta di clientela di passaggio. Invece Ferro di Cavallo mantiene un ottimo standard di qualità e serietà. Il servizio è veloce, talvolta "sbrigativo", probabilmente è dovuto al numero di coperti che riescono a fare. I posti all'aperto sono anch'essi una caratteristica assai intrigante.
eduardo t
.
02 Giugno 2025
8,0
C’eravamo già stati nella nostra prima volta a Palermo e rimasti soddisfatti siamo tornati. Il mood e’ rimasto lo stesso. No prenotazioni ma ingresso in ordine di arrivo. Il proprietario offre vino e alici per scandire l’attesa. Il menu offre i principali piatti della cucina siciliana. Porzioni abbondanti. Qualità delle materie prime sufficiente. Noi abbiamo mangiato polpette al ragu e al sugo di sarde e due primi. Con vino in bottiglia stai su un conto di 50€ in due. Prezzi per tutte la tasche.
lucaemanola
.
01 Giugno 2025
8,0