Big surprise for the quality and quantity of the dishes. Excellent quality/price ratio. Matriciana, Cacio e pepe, Vaccinara, chicory reviewed our choices. Very well
francesco mosconi
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05 Aprile 2024
10,0
Excellent place, highly recommended
Adriano Naspi
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31 Marzo 2024
10,0
Simple place for excellently cooked traditional dishes. Must try beans with pork rinds and oxtail
Giorgio Formichetti
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24 Marzo 2024
10,0
A very welcoming environment, which deliberately recalls that of the Roman taverns of the 1960s with billiard room furnishing elements (the wooden paneling on the walls and the green chandeliers, for example), with an open kitchen which is always an added value. Very courteous and attentive service. I tried the tonnarelli cacio e pepe which was very good and the beans with pork rinds equally good (if I can make a note, I would suggest the rinds were crunchier and less overcooked). Excellent tiramisu. Average prices, 47 euros for two with a glass of red. They are next to the renowned pizzeria A Rota, in fact the two places are communicating.
Alessandro Cagnizzi
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23 Marzo 2024
10,0
Excellent Roman cuisine, highly recommended!
Enniuzzu
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17 Marzo 2024
10,0
I highly recommend this Osteria, the waiters and all the staff are really kind and friendly and the open kitchen has its own charm. The quality of the ingredients seemed really high and the dishes were made with care. I had a second course as a starter, namely their parmigiana, which I recommend sharing if you want to have something else, Amatriciana with that sauce that is obligatorily called the slipper, made with warm homemade bread. For dessert I recommend ricotta and sour cherries. A relaxing and above all pampered Sunday lunch. Excellent value for money
Nicoletta Pelliccia
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13 Marzo 2024
10,0
Non riesco a trovare un difetto a questo posticino! Che dire: la cena da Eufrosino è stato un vero successo a 360 gradi.
Locale bellissimo, con richiami al rustico, al folklore, alla tradizione! Lampade verdi enormi da bigliardo, pareti in legno, stampe antiche incorniciate, piatti piatti vintage in cui le portate son state servite tutti diversi fra loro… il tutto vi assicuro crea perfettamente un’atmosfera famigliare, intima e accogliente.
Personale SPLENDIDO, gentile, sorridente, ultrapeparato, pronto a spiegare nel dettaglio i prodotti offerti.
Servizio IMPECCABILE.
Ero in compagnia di tre cari amici e annamo iniziato la cena condividendo un ottimo filetto di baccalà, una coratella di abbacchio STREPITOSA e delle polpette di bollito in salsa verde che sono state una vera esplosione di gusto per il palato.
Ho proseguito con una generosa porzione di pasta con ceci e baccalà che non so nemmeno spiegarvi a parole quanto dannatamente era SQUISITA!!!
Abbiamo anche ordinato due contorni: dell’ottima cicoria ripassata e delle patate con uovo, salsa di pomodoro e pecorino (CIAONE PROPRIO!!).
Ottima e vasta anche la carta dei vini.
Buonissimo l’amaro AMARIO scoperto in questa occasione.
Prezzi nella media e onesti considerando la qualità decisamente alta del prodotto offerto.
I MIEI COMPLIMENTI.
STRACONSIGLIATO
GabrielePiesco
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20 Febbraio 2024
10,0
Excellent traditional Roman cuisine, generous portions, very professional service
The only flaw, in my opinion, is the absence of house wine served in a jug. However, the bottles of wine on the wine list are excellent
Carlo Faccenda
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19 Febbraio 2024
10,0
A true neighborhood tavern, with typical Roman dishes prepared exactly as you expect them: tasteful, without frills. The carbonara was appreciated, as were their appetizers and suggestions of the week. Their parmigiana with pumpkin is also tasty, while the fried food, as per tradition, never disappoints.
Francesco Marasco
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19 Febbraio 2024
8,0
ottimo il pollo alla cacciatore
n on ho mangiato primi
ho assaggiato invece qualche antipasto
tipica trattoria dai prezzi non bassissimi, normali
personale molto gentile
cinzia f
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25 Novembre 2023
6,0