Nice vegan cafe/restaurant with cakes, brunch (Sat), and a lunch menu to mix and match. The staff is very friendly and explains the dishes in English... Our dog was also welcome :-)
Karin Hartmann
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06 Settembre 2025
10,0
The food is very good, the person very nice and the place supporting beautiful causes ❤
Loved it !
Whitney
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01 Settembre 2025
10,0
The second rare vegan restaurant of the city and here also there is plenty of choices. I took their 3 salsas (hummus, onions, cashew) which was very good with croutons. Then the pasta with seitan and tofu. Unfortunately there was not much seitan in the plate and I think it was too salty or maybe that was the seitan or tofu itself that was too salty.
EdgardPo Ghgh
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01 Settembre 2025
8,0
Very nice place! You walk in and are surrounded by an anti-speciesist atmosphere, and it's worth highlighting! I ate well, the prices were quite reasonable! Some textures need to be improved, like the falafel, which were a bit crumbly... but they were good! I tried the Jerusalem artichoke for the first time and I fell in love with it, so thank you 🫶🏻
Beatrice Gorni
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17 Agosto 2025
8,0
What a wonderful place! The food is delicious and the service is incredibly fast. The atmosphere is unique. I'll be back again and again :)
Nejra Camdzic
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19 Luglio 2025
10,0
A wee gem stumbled on by accident. Fabulous vegan food fresh made and stunning flavours. Worth a detour.
adam burnel
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18 Luglio 2025
10,0
The best cinnamon roll in Bologna.
Andra Lupu
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17 Luglio 2025
10,0
The appetizer was delicious, while the second courses (tempeh and seitan) were quite salty. The staff was very welcoming and helpful, definitely recommended.
Emanuele D'Eliseo
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16 Giugno 2025
10,0
Locale molto carino, curato nei particolari. Gradevole al cuore, alla mente e al palato. Cibo prodotto con materie prime locali, per lo più auto-rielaborate per confezionare proposte menù che rivisitano in chiave vegan e bio i più classici della tradizione (dalla lasagna alla crema catalana). Tutto molto buono... esperienza davvero gradevole, arricchita dall' estrema disponibilità e cortesia del personale. Unica nota stonata il fatto che l' apertura serale è solo dal giovedì al sabato. Essendo un locale che offre non solo una esperienza di gusto ma anche culturale, spesso il venerdì organizzano serate a tema, per sottolineare appunto l' approccio globale ad una nuova modalità di vivere cambiamento ed impegno...con scelte di vita concrete (alimentari) ma anche ideali e di pensiero: il risultato finale però porta a ridurre le serate occupabili da fruitori non fidelizzati... Perché non si vuole portare via un posto a chi frequenta il locale anche come FUCINA di pensiero oltre che CUCINA di squisitezze. Grazie... brave ..continuate così...ma lavorate sulla possibilità di ampliare l'offerta anche a cena
Lucia D
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09 Maggio 2025
10,0
Tappa fissa a bologna, cucina sana e soprattutto molto buona. I dolci sono il Sulcis in fundo. Prezzi popolari. Gentilezza e sorrisi.
Abbasso Cracco, viva la cucina sostenibile, equa e semplice!
Grazie per il vostro impegno e per la vostra importante goccia per costruire un mondo migliore!
Carlo C
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05 Aprile 2025
10,0